Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kupite seme kukuruza ili suncokreta i povratite uloženo uz program "Skeniraj i profitiraj"

Poljoprivredni proizvođač punim srcem pristupa svojim usevima, a kvalitetno Syngenta® seme je tu da se uloženi trud vrati.

Budući uspeh Syngenta® dodatno nagrađuje, jer za svaki kupljeni džak suncokreta i kukuruza dobija se povrat novca!

U toku je program Skeniraj i Profitiraj za proizvodnu sezonu 2022. godine, koji se koristi još lakše nego prošlogodišnji.

Pri kupovini, poljoprivredni proizvođač se sa Syngenta® predstavnikom dogovori koliko i koje hibride uzima. Napravi se ugovor sa jedinstvenim QR kodom, koji zatim treba pažljivo da se pročita. Potom odlazi po seme kod svog dobavljača po izboru. Zatim, preko telefona poseti internet stranicu www.syngenta.rs/sip i skeniranjem jedinstvenog QR koda pokrene proces. Program će odmah prepoznati da je to on i prikazaće njegove podatke sa ugovora.

Onda skenira QR kodove sa vreća koje je kupio, jedan, drugi, treći i tako redom dok ne skenira sve količine za koje je potpisao u ugovoru. Kada završi, klikne na opciju zahtev za odobrenje.

Program Skeniraj i profitiraj potržite na linku OVDE.

Na kraju sezone, nakon povrata robe i prema datumu definisanom u ugovoru, program kreira zahtev za isplatu, kao i sva prateća dokumenta. Specifikaciju svih skeniranih QR kodova.

Syngenta® onda počinje sa isplatama koje se rade prema rokovima unapred definisanim iz samog ugovora i po finalno formiranom zahtevu za isplatu.

Ukoliko postoji bilo kakva nedoumica ili poteškoća tokom procesa na raspolaganju je Syngenta® stručni tim, koji može da se kontaktira preko zvanične web stranice ili direktno na adresu sip.syngenta@syngenta.com

Ceo proces pogledajte u videu ispod:

Sejemo poverenje i napredujemo zajedno!
Foto: Syngenta Agro