Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Još stignete prijaviti se za beskamatne kredite za sjetvu!

U vremenima kada cijene repromaterijala lete u nebo važno je osigurati sredstva po povoljnim uvjetima, a pravovremena priprema za sjetvu ključna za učinkovitu proizvodnju.

0% kamate za poljoprivrednike s područja Virovitičko-podravske županije

Slatinska banka se uključila program Subvencija kamate na kreditiranje proljetne i jesenske sjetve na području Virovitičko-podravske županije kojim Županija financira kamatu u cijelosti te ona za korisnika kredita iznosi 0%

Na ovu kreditnu liniju mogu se javiti svi poljoprivrednici s područja Virovitičko-podravske županije, neovisno jesu li već klijenti banke ili nisu.

Javite se i osigurajte sredstva po povoljnim uvjetima!

Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da se obrate u naše poslovnice u Slatini, Orahovici, Virovitici i Splitu ili na broj telefona +385 99 815 3117. Na taj način možete dobiti sve potrebne informacije i pomoć u popunjavanju prijava i podnošenju zahtjeva. Više informacija možete saznati na ovom linku.

Program za financiranje traje do 31.10.2022. odnosno do iskorištenja sredstava.

Fiksna kamatna stopa za poljoprivrednike iz drugih županija

Slatinska banka u svojih 15 poslovnica i poslovnim centrima u Slatini, Osijeku, Rijeci i Zagrebu nudi cijeli niz proizvoda i usluga poslovnim subjektima, a njihova osobita prednost jest mogućnost brže prilagodbe proizvoda i usluga uvjetima i izazovima s kojima se  poljoprivrednici i poduzetnici danas susreću.

Za poljoprivrednike koji nisu iz Virovitičko-podravske županije Slatinska banka je pripremila fiksnu kamatnu stopu od 4,50%. Za više informacija možete se javiti u poslovnice banke ili na broj telefona +385 99 815 3117.

Između ostaloga, banka omogućuje i duže rokove otplate kredita s prilagođenom dinamikom, dužim rokovima korištenja, ali i počeka.

U svojoj ponudi banka ima kreditnu liniju za financiranje EU projekata kojom su omogućeni  duži rokovi povrata te počeka, uz mogućnost sukcesivnih povrata prilagođenih dinamici samog projekta.

Što možete očekivati pri realizaciji kreditnog zahtjeva?

  • partnerski pristup
  • smanjenu dokumentaciju gdje god je to moguće
  • prilagodljivost i fleksibilnost

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 99 815 3117, sg@slatinska-banka.hr ili posjetite neku od naših poslovnica.

foto: Deposiphotos/fotokostic/vlalukinv