Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kako do beskamatnih kredita za sjetvu?

Svaki poljoprivrednik zna koliko je pravovremena priprema za sjetvu ključna za učinkovitu proizvodnju. U ovim teškim vremenima kada cijene repromaterijala lete u nebo važno je osigurati sredstva po povoljnim uvjetima.

Kako bi poljoprivrednicima pružili one najpovoljnije, Slatinska banka se uključila u program Subvencija kamate na kreditiranje proljetne i jesenske sjetve na području Virovitičko-podravske županije kojim Županija financira kamatu u cijelosti te ona za korisnika kredita iznosi 0%.

Na ovu kreditnu liniju mogu se javiti svi poljoprivrednici s područja Virovitičko-podravske županije, neovisno jesu li već klijenti banke ili nisu.

Ovim putem, pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da se obrate u naše poslovnice u Slatini, Orahovici i Virovitici ili na broj telefona +385 99 815 3117. Na taj način možete dobiti sve potrebne informacije i pomoć u popunjavanju prijava i podnošenju zahtjeva. Više informacija možete saznati na ovom linku.

Fiksna kamatna stopa za poljoprivrednike iz drugih županija

Za poljoprivrednike koji nisu iz Virovitičko-podravske županije Slatinska banka je pripremila fiksnu kamatnu stopu od 4,50%. Za više informacija možete se javiti u poslovnice banke ili na broj telefona +385 99 815 3117.

Slatinska banka u svojih 14 poslovnica i poslovnim centrima u Slatini, Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu nudi cijeli niz proizvoda i usluga poslovnim subjektima, a njihova osobita prednost jest mogućnost brže prilagodbe proizvoda i usluga uvjetima i izazovima s kojima se  poljoprivrednici i poduzetnici danas susreću.

Tako, između ostaloga, banka omogućuje duže rokove otplate kredita s prilagođenom dinamikom, dužim rokovima korištenja, ali i počeka.

U svojoj ponudi banka ima kreditnu liniju za financiranje EU projekata kojom su omogućeni  duži rokovi povrata te počeka, uz mogućnost sukcesivnih povrata prilagođenih dinamici samog projekta.

Program za sjetvu traje do studenog!

Bez brige, ovaj program za financiranje traje do 31.10.2022., tako da možete računati na podršku Slatinske banke i za jesensku sjetvu.  

Pri realizaciji kreditnog zahtjeva možete očekivati:

  • partnerski pristup
  • smanjenu dokumentaciju gdje god je to moguće
  • prilagodljivost i fleksibilnost

Program za sjetvu vrijedi do 31.10.2022., odnosno do iskorištenja sredstava. Javite se i osigurajte sredstva po povoljnim uvjetima.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 99 815 3117, sg@slatinska-banka.hr ili posjetite neku od naših poslovnica.

foto: Deposiphotos/fotokostic/Stockr