Otkazali smo edukacije i posjete, ali tu smo za naše poljoprivrednike!

SIP Strojna industrija d.d. puno ulaže u obuku svojih trgovaca i servisera, pa smo tako i ove godine organizirali obuku za servisere gdje je sudjelovalo čak 189 polaznika. U veljači je obuku pohađalo više od 150 trgovaca i servisera iz Njemačke, Nizozemske, Danske, Italije, Češke, Kanade, Austrije, Belgije, Luksemburga i Irske, dok se Francuska obuka održavala u Francuskoj. Nakon toga, uslijedila je obuka za gotovo 40 polaznika iz Slovenije i Hrvatske.

Galeriju sa SIP obuke servisera pogledajte OVDJE.

Iako je obuka i educiranje, te osobni kontakt dio naše svakodnevnice, SIP d.d. je otkazao sve planirane posjete, tehničku obuku, sajmove i prezentacije, a u skladu s posljednjim mjerama za ublažavanje učinaka koronavirusa. Zdravlje nam je ipak na prvom mjestu.

I dalje smo na raspolaganju za sve potrebe naših poljoprivrednika

Nema osobnih kontakata, ali za sve savjete i pomoć na raspolaganju smo na telefon ili mail, a rad u proizvodnji i na drugim odjelima teče nesmetano, naravno uz stroge higijenske i sigurnosne mjere.

Kao najveći proizvođač poljoprivrednih strojeva u Sloveniji razvijamo snažne strojeve za pripremu krme te također radimo na tome da poljoprivrednici mogu neometano raditi.

Kontakti

SIP Strojna industrija d.d.
Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 3 703 85 00
[email protected]
SIP Distribucija d.o.o.
Novaki Petrovinski 4a, 10450 Zagreb, Hrvatska 
Željko Šoštarić
mob: +385 91 3024 080
mail: [email protected]