Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Uštedite 5% na odabrane DEUTZ-FAHR modele sa POWERSHUTTLE opremom!

Promijenite smjer kretanja i uštedite vrijeme i novac! Ugrabite na vrijeme svoj DEUTZ-FAHR traktora s POWERSHUTTLE dodatnom opremom i ostvarite dodatni popust od 5% po modelu* te prigodan poklon paket

*Modeli traktora uključeni u promotivnu akciju

Akcija vrijedi za gore navedene modele i traje do isteka zaliha! 

POWERSHUTTLE - promijenite smjer kretanja bez upotrebe kvačila

POWERSHUTTLE je opcija elektro - hidrauličkog inversora čija je zadaća promijeniti smjera kretanja bez upotrebe kvačila. Na taj način smanjuje se vrijeme potrebno za manevar, naročito u radu na manjim površinama (na farmi, u šumarstvu, okretanje na uvratini i sl.) i prilikom utovara/istovara. Najviše dolazi do izražaja u rukovanju s utovarivačem gdje je česta promjena smjera kretanja neizbježna, a samim time rad čini bržim, udobnijim i lakšim. 

Za poljoprivrednike i komunalne radnike kojima traktor znači odlazak na posao, poslovni prostor ili ured, opcije POWERSHUTTLE neizbježna je za sigurno, udobno i brzo izvršavanje svakog zadatka. 

POWERSHUTTLE elektro-hidraulički inversor jedna je od neizbježnih opcija za intenzivan rad s traktorom.

SenseClutch sustav kvačila

Elektro-hidraulički inversor (POWERSHUTTLE) sa SenseClutch sustavom kvačila opremljenim s dvije spojke u uljnoj kupelji, osim što služi za prethodno navedeno, produžuje vijek trajanja kvačila. Ovakav sustav kvačila uvelike doprinosi smanjenju troškova održavanja traktora, a rukovatelju pruža sigurnost u radu.

Opcija Stop & Go

Uz POWERSHUTTLE dolazi opcija Stop & Go koja omogućava rukovatelju zaustaviti traktor u radu pri manjim brzinama pritiskom na kočnicu bez upotrebe kvačila. Na takav način smanjuje se učestalo pritiskanje papučice kvačila, a omogućava korištenje funkcije na nagnutim terenima te kretanje uzbrdo.  

Opcija Comfort Clutch

Dodatnu udobnost u radu garantira opcija Comfort Clutch koja dolazi s POWERSHUTTLE paketom opreme. Promjena osnovnih stupnjeva brzina u mjenjaču bez pritiska kvačila, aktivacijom sustava Comfort Clutch na ručici samog mjenjača jednostavno je, brzo i ugodno. 

Kontakti

Za više informacija o ovoj akciji kontaktirajte nas na +385 1 2040 283, info@poljonova.hr. ili se javite našim prodajnim predstavnicima:

Igor Širola, poslovnica Sesvete
099/393-2093igor.sirola@poljonova.hr

Mirko Pavlović, poslovnica Đakovo
099/314-5550mirko.pavlovic@poljonova.hr

Alen Berton, Istočna Hrvatska
099/397-5650alen.berton@poljonova.hr

Poljo-nova d.o.o., vaš partner u poljoprivredi!

foto: Poljo-nova d.o.o.