Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Serija 5D DEUTZ-FAHR: Udobnost i snaga uz optimalnu uštedu goriva

Serije 5D DEUTZ-FAHR modela traktora odlikuje širokom ponudom koja zadovoljava potrebe svakog kupaca. Ovaj inovativni kompaktni traktor idealan je za poslove na farmi, prostranim poljima, ali i u šumarstvu, uređenju okoliša (komunalni radovi) te voćarstvu. Njegov čvrst dizajn bloka i mala masa povećava mu okretnost i olakšava upravljanje, a kočnica na sva 4 kotača omogućavaju mu rad na strmim terenima.

Ni jedna druga serija traktora ne nudi istu kvalitetu, pouzdanost i udobnost s većim rasponom modela i opreme kao Serija 5D. 

Inovativni motor za veliku snagu uz optimalnu uštedu goriva

Serija 5D opremljena je FARMotion motorom koji odlikuje trostruka tehnologija:

  • inovativni „Common Rail“ sustav ubrizgavanja s tlakom ubrizgavanja 2000 bara
  • ventili za ubrizgavanje sa sedam otvora
  • trostupanjski postupak ubrizgavanja

Sve to osigurava mnogo učinkovitiju upotrebu goriva, pomažući povećati snagu motora uz smanjenje potrošnje goriva. Sve opcije motora isporučuju veliki okretni moment s širokim rasponom konstantne snage, što znači da nude optimalnu uštedu goriva. Trocilindrični motor FARMotion (zapremina 2887 ccm) pruža konstantnu snagu pri brzinama od 1800 do 2100 o/min, s maksimalnim okretnim momentom od 354 Nm i porastom okretnog momenta od 40%. Četverocilindrični motor FARMotion (kapacitet 3849 ccm) nudi konstantnu snagu od 1700 do 2200 o/min i veliki okretni moment čak i pri malim brzinama motora.

Sveobuhvatno opremljen hidraulički sustav

Hidraulički sustav je sveobuhvatno opremljen: hidrauličnom pumpom s protokom od 54 l/min, izborom do 3 dodatna razdjelnika i zasebnom pumpom za upravljanje (servo-pumpa). Mehaničko upravljanje hidraulikom nalazi se u standardnoj opremi, dok je elektronički upravljano hidraulikom (EHR) dostupno kao opcija. LS i GS modeli mogu povećati podiznu snagu hidraulike i do 3600 kg opcijom dodatnih podiznih cilindara. 

Visoka udobnost na prvom mjestu

Udobnost u vožnji, jednostavna upotreba i samim tim praktičnost nisu luksuz za DEUTZ-FAHR, već su bitni uvjet za brzo i sigurno obavljanje različitih poslova. Velika površina stakla sa svih strana i podesivo prednje vjetrobransko staklo pružaju savršen panoramski pregled za precizan rad. Široki kut otvaranja vrata olakšava brzi ulazak i izlazak iz kabine. Kabina ima ravnu platformu (pod) s četiri stupa te nudi visoku udobnost na prvom mjestu. To poboljšava vidljivost u svim krajevima - što je presudno za rad s prednjim utovarivačem.

Svaki posljednji detalj interijera pažljivo je sastavljen. Sve su komande ergonomski raspoređene, ugrađene u konzolu s desne strane vozača. Prilagođena konzola upravljača daje vozaču obilje prostora za noge, a visina i kut upravljača mogu se podesiti prema želji vozača. Prikladni pretinci i držači za čaše ugrađeni su u konzolu pored vozača u svim modelima serije 5D. Naravno, klima uređaj je opcionalno dostupan za sve modele.

Kontakti

Za više informacija o ovoj akciji kontaktirajte nas na +385 1 2040 283, info@poljonova.hr. ili se javite našim prodajnim predstavnicima:

Igor Širola, poslovnica Sesvete
099/393-2093igor.sirola@poljonova.hr

Mirko Pavlović, poslovnica Đakovo
099/314-5550mirko.pavlovic@poljonova.hr

Alen Berton, Istočna Hrvatska
099/397-5650alen.berton@poljonova.hr

Poljo-nova d.o.o., vaš partner u poljoprivredi!

foto: Poljo-nova d.o.o.