Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Odabrani modeli DEUTZ-FAHR traktora sa POWERSHUTTLE opremom uz uštedu od 5%

Promijenite smjer kretanja i uštedite vrijeme i novac! Ugrabite na vrijeme svoj DEUTZ-FAHR traktora s POWERSHUTTLE dodatnom opremom i ostvarite dodatni popust od 5% po modelu* te prigodan poklon paket

*Modeli traktora uključeni u promotivnu akciju

Akcija vrijedi za gore navedene modele i traje do isteka zaliha! 

POWERSHUTTLE - promijenite smjer kretanja bez upotrebe kvačila

POWERSHUTTLE je opcija elektro - hidrauličkog inversora čija je zadaća promijeniti smjera kretanja bez upotrebe kvačila. Na taj način smanjuje se vrijeme potrebno za manevar, naročito u radu na manjim površinama (na farmi, u šumarstvu, okretanje na uvratini i sl.) i prilikom utovara/istovara. Najviše dolazi do izražaja u rukovanju s utovarivačem gdje je česta promjena smjera kretanja neizbježna, a samim time rad čini bržim, udobnijim i lakšim. 

Za poljoprivrednike i komunalne radnike kojima traktor znači odlazak na posao, poslovni prostor ili ured, opcije POWERSHUTTLE neizbježna je za sigurno, udobno i brzo izvršavanje svakog zadatka. 

POWERSHUTTLE elektro-hidraulički inversor jedna je od neizbježnih opcija za intenzivan rad s traktorom.

SenseClutch sustav kvačila

Elektro-hidraulički inversor (POWERSHUTTLE) sa SenseClutch sustavom kvačila opremljenim s dvije spojke u uljnoj kupelji, osim što služi za prethodno navedeno, produžuje vijek trajanja kvačila. Ovakav sustav kvačila uvelike doprinosi smanjenju troškova održavanja traktora, a rukovatelju pruža sigurnost u radu.

Opcija Stop & Go

Uz POWERSHUTTLE dolazi opcija Stop & Go koja omogućava rukovatelju zaustaviti traktor u radu pri manjim brzinama pritiskom na kočnicu bez upotrebe kvačila. Na takav način smanjuje se učestalo pritiskanje papučice kvačila, a omogućava korištenje funkcije na nagnutim terenima te kretanje uzbrdo.  

Opcija Comfort Clutch

Dodatnu udobnost u radu garantira opcija Comfort Clutch koja dolazi s POWERSHUTTLE paketom opreme. Promjena osnovnih stupnjeva brzina u mjenjaču bez pritiska kvačila, aktivacijom sustava Comfort Clutch na ručici samog mjenjača jednostavno je, brzo i ugodno. 

Kontakti

Za više informacija o ovoj akciji kontaktirajte nas na +385 1 2040 283, info@poljonova.hr. ili se javite našim prodajnim predstavnicima:

Igor Širola, poslovnica Sesvete
099/393-2093igor.sirola@poljonova.hr

Mirko Pavlović, poslovnica Đakovo
099/314-5550mirko.pavlovic@poljonova.hr

Alen Berton, Istočna Hrvatska
099/397-5650alen.berton@poljonova.hr

Poljo-nova d.o.o., vaš partner u poljoprivredi!

foto: Poljo-nova d.o.o.