Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poljo-nova dobila novi izgled! Pogledajte što sve možete pronaći na novoj web stranici!

Kako bi poljoprivrednicima pružili sve informacije na jednom mjestu, Poljo-nova je razvila novu web stranicu prilagođenu i za prikaz na mobilnim uređajima.

U svakom trenutku možete saznati Novosti, informacije o najnovijim isporukama strojeva tvrtkama i OPG-ovima, novim strojevima na hrvatskom tržištu, izlaganjima na sajmovima i slično.

U rubrici Akcije saznajte što je trenutno na akcijskim cijenama po kategorijama pojedinih brendova strojeva.

Saznajte koje modele imaju u ponudi od Deutz-Fahr traktora i kombajna, KUHN strojeva za obradu tla te za spremanje sijena i silaže, Pronar robusnih i trajnih prikolica te ostalih strojeva (STOLL traktorski utovarivači, Kukuruzni hederi CAPELLO i brojni drugi).

Kvalitetna servisna služba njihov je osnovni zadatak i školovani serviseri pružaju servisne usluge u servisnim centrima Đakovo i Sesvete, kao i na mjestu eksploatacije vaših strojeva.

Servisno pokrivaju sve brandove iz zastupničkih programa i traktore kompletene SDF grupacije, a pravovremena isporuka originalnih rezervnih dijelova i potrošnog materijala za sve strojeve koji se nalaze u njihovim prodajnim programima te kompletni program rezervnih dijelova za traktore SDF grupacije osiguran je u svim Poljo-nova prodajnim centrima. Uz rezervne dijelove, u ponudi imaju i folije, mreže i veziva za baliranje.

Ako želite više informacija o njihovoj ponudi, klikom na Kontakte obratite se Poljo-nova stručnom timu za pomoć!