Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Razmišljate o navodnjavanju? Zatražite neobvezujuću ponudu!

Rast biljaka je osnova naše egzistencije, s toga je stvaranje povoljnih uvjeta za njihov uzgoj vrlo važno. Glavni izazov je nadoknaditi razdoblje s premalo vode i iskoristiti one s previše. Ulaganje u izgradnju sustava za navodnjavanje može smanjiti učinak suše, razvoj bolesti i povećati prinose.

Kako bi se lakše izborili s izazovima današnjice, PIPELIFE poljoprivrednim proizvođačima nudi projektiranje sustava, ugradnju i njegovo puštanje u rad. Stručni tim osigurava savjetovanje, izvedbu i podršku u svima aspektima poljoprivredne proizvodnje.

Izbor nije lak - koji sustav odabrati?

Sustavi navodnjavanja raspršivačima i lokalizirano navodnjavanje kap po kap, osiguravaju uspješnu proizvodnju, maksimalan prinos i danas su neizostavni dio poljoprivredne proizvodnje. 

Ako niste sigurni koji sustav odabrati, PIPELIFE je tu za pomoć u svim fazama projekta - od planiranja, preko dizajna pa sve do ugradnje i to sve na osnovu podataka o vrsti tla, topografiji, klimi, temperaturi i količini vode potrebne za određenu biljku. Za više informacija kontaktirajte nas na davor.gajsek@pipelife.com ili +385 99 543 6468.

Ako ste zainteresirani za informativnu i neobvezujuću ponudu za navodnjavanje, ispunite kratki obrazac u nastavku.

foto: Depositphotos/nd3000