Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 Ostalo je još dvije nedjelje do poljoprivrednog sajma 

Međunarodni poljoprivredni sajam, Novosadski sajam, prvi put se organizuje online od 14. do 18. decembra na adresi www.expoonline.rs .

Do početka događaja ostalo je dvije nedjelje. Prijavilo se više od 130 izlagača iz zemlje i inostranstva koji će ponuditi proizvode i usluge u oblasti poljoprivrede. Pripremljeni su popusti i sajamske akcije, a jedino što će biti potrebno je da se posjetioci besplatno registruju. Komunikacija između izlagača i posjetilaca omogućena je video ili audio pozivom, mailom ili chatom. Pored toga, poslovna publika ima priliku i da inicira sastanak sa svakim od izlagača, a biće održan u realnom vremenu, u unaprjed dogovorenom terminu.

Virtuelna Poklon igra za posjetioce

Posjetioci koji dolaze na Poljoprivredni sajam u Novom Sadu očekuju i Poklon igru. Ona neće izostati ni u virtuelnom izdanju, a vlasnik profila čija objava bude najviše puta podijeljena na društvenoj mreži Facebook dobiće na poklon - traktorsku kosačicu John Deere X350R, darodavca KITE DOO. Dodatne informacije i pravila za učesnike u Poklon igri, biće objavljena na www.sajam.net , www.expoonline.rs , kao i na društvenim mrežama Novosadskog sajma od utorka, 1. decembra.

"Najbolji u 2020" na izložbi stoke

Na Nacionalnoj izložbi stoke biće predstavljeno više od 150 grla goveda, konja, ovaca i svinja, koje izlaže više od 30 odgajivača iz Srbije. Isto toliko kompanija i individualnih proizvođača predstaviće svoje proizvode i usluge za koje su dobili šampionske pehare na ocjenjivanju kvaliteta "Najbolji u 2020".

Stručna predavanja u digitalnom formatu

Kongresni segment, koji obuhvata konferencije i stručne skupove, takođe se organizuje u digitalnom formatu, na platformi expoonline.rs. Od 14. do 18. decembra govoriće se o "Poljoprivredi u 2021 - podsticajima za perspektivu", kao i o "OFF/ON Line događajima". Razvojna Agencija Vojvodine priprema konferenciju sa temom "Nauka u službi privrede" dok je tema za koju se opredijelilo Generali Osiguranje Srbija "Agrodomaćinstvo". Privredna komora Vojvodine će stručni segment posvetiti "Vinarstvu i vinogradarstvu kao privrednim potencijalima u Srbiji", a "Rešenja za preciznu poljoprivredu" predstaviće Livona doo. Događaje pripremaju i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Ambasada Španije, Delta Agrar, SUMP i RTI.

Generalni sponzor Međunarodnog poljoprivrednog sajma je Generali Osiguranje Srbija, Zemlja partner je Češka Republika, Zlatni sponzor je Al Dahra. Online izdanje najznačajnijeg agrobiznis događaja u ovom dijelu Evrope podržalo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinska vlada i Grad Novi Sad.