Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prati Massey Ferguson, pristupi klubu Mladih Farmera!

Mladi ste poljoprivrednik i zanimaju vas novosti iz svijeta poljoprivredne mehanizacije? Kroz projekt Mladi farmeri tvrtka Austro Diesel okuplja zajednicu mladih poljoprivrednika koji su zainteresirani za praćenje novosti, zanimljivosti i inovacija iz Massey Ferguson svijeta.

Projektom su planirane brojne aktivnosti, poklon pitalice, stručne prezentacije, studijska putovanja i druge loyalty pogodnosti za okupljene farmere. 

Austro Diesel i Massey Ferguson

Već preko 30 godina vodeći proizvođač traktora Massey Ferguson i Austro Diesel čine jedan tim. Austro Diesel je trenutno u suradnji s neovisnim zastupnicima u 11 država nadležan za prodaju i servisiranje strojeva proizvođača Massey Ferguson. Sa centralom u Schwechatu, Austro Diesel je kompetentan partner za poljoprivrednu mehanizaciju.

Massey Ferguson najprodavanija je marka poljoprivredne mehanizacije na svijetu, dobitnik brojnih nagrada na međunarodnim sajmovima, zahvaljujući pouzdanosti, kvaliteti, inovativnim idejama te atraktivnom dizajnu svojih proizvoda.

Želite postati članom MF zajednice? Evo kako se uključiti!

Prijavite se svojim podacima u formi ispod i postanite dio MF svijeta mehanizacije kroz projekt Mladi farmeri.

* obavezno

Želim primati povremene obavijesti o brandu Massey Ferguson, prigodne poklone, promotivni materijal i novosti iz tvrtke Austrodiesel koji će u tu svrhu obrađivati moje osobne podatke.


Napomene: promijenite li mišljenje, u svakom trenutku se možete odjaviti putem linka u dnu svakog našeg e-maila. Za sve dodatne informacije molimo posjetite naše web stranice. Koristimo Mailchimp kao marketing platformu. Klikom na Prijavu, potvrđujete da ste upoznati da će se ostavljene informacije procesuirati putem iste. Saznajte više o Mailchimp praksi privatnosti ovdje.

Foto: Austro Diesel