Klasteri su alat za povećanje konkurentnosti. Vrlo je važna njihova podrška u procesu povećanja konk... Pročitaj cijelu bilješku »

Specijalizirana konferencija Klasteri-alat za jačanje konkurentnosti u jugoistočnoj Europi Dubrovnik... Pročitaj cijelu bilješku »

I ove su godine članice Klastera poljomehanizacije izlagale na sajmu u Gudovcu, na sajmu koji ima na... Pročitaj cijelu bilješku »

I ove smo godine izlagali na sajmu AgroMashExpo 2017 – Budimpešta. Očekuje se još bolja i uspješnija... Pročitaj cijelu bilješku »

Klaster poljomehanizacije treći put na EIMA sajmu poljoprivredne mehanizacije u Bologni! Više inform... Pročitaj cijelu bilješku »

Nastup naše članice na najvećem i najutjecajnijem europskom sajmu poljoprivredne mehanizacije i vrtl... Pročitaj cijelu bilješku »

"Radite dvije najvažnije stvari: proizvodnju i izvoz!" naglasio je gradonačelnik Ivan Vrkić u svojoj... Pročitaj cijelu bilješku »

Posjetili smo proizvodni prostor naše članice Eurometal d.o.o. u Osijeku :) pogledajte vrijedne ruke... Pročitaj cijelu bilješku »

Evo jedna kreativna ideja za vikend :)

Evo za sve one koji su u nedoumici oko toga što je Klaster poljomehanizacije, mi okupljamo proizvođa... Pročitaj cijelu bilješku »

Kako se ovo dogodilo? :)

Čestit Božić i sretnu Novu 2015. godinu želi Vam Klaster poljomehanizacije!