Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Krajem prošle nedelje, imali smo čast da u prostorijama sedišta naše kompanije na Čeneju, ugostimo saradnike sa instituta BioSens i predstavnike ministarstva Bosne i Hercegovine, čija je poseta imala za svrhu da se upoznaju sa ogledima koje Institut BioSens zajedno sa kompanijom KITE DOO sprovodi na Čeneju kao i sa pravcima daljeg razvoja u poljoprivredi.

Izvršni direktor kompanije KITE DOO g. Đorđe Mišković pozdravio je sve prisutne i poželeo dobrodošlicu, a nakon toga je menadžer odeljenja "KiTeh - KITE Tehnologije", Nebojša Balać, sve prisutne detaljno upoznao sa prednostima precizne poljoprivrede i primene novih tehnologija. Objašnjen je značaj mapiranja, uzorkovanja i varijabilnog đubrenja zemljišta, setve i zaštite bilja, sa osvrtom na primenu savremenih priključnih mašina koje su u službi precizne poljoprivrede.

Prezentovane su najnovije tehnologija koje kompanija KITE DOO razvija i već primenjuje na parcelama svojih klijenata širom Srbije, a koje omogućavaju ekološki i ekonomski održivu poljoprivrednu proizvodnju.

Kompanija KITE DOO pruža svoj maksimum da se donesu zaključci, na koje načine se može izvršiti optimizacija agronomskih inputa, energije, vremena i podići proizvodnja na viši tehnološki i agronomski nivo.

Smisao svega, je pretvaranje podataka dobijenih sa terena u agronomske informacije koje će pomoći donošenju ispravnih odluka, koje gazdinstvima i poljoprivrednicima obezbeđuju profitabilnije, efikasnije, sigurnije i ekološki prihvatljivije poslovanje.

Zahvaljujemo se prof. dr Milošu Pajiću, saradnicima sa instituta BioSens i svim predstavnicima ministarstva Bosne i Hercegovine, što su nas počastvovali svojom posetom i bili nam dragi gosti!

https://www.kitedoo.rs/
#kitedoo #KiTeh #BioSens