Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

KiTeh - "KITE TEHNOLOGIJE" NA 90. MEĐUNARODNOM POLJOPRIVREDNOM SAJMU

Za posetioce željnih saznanja u vezi sa novim tehnologijama na štandu kompanije KITE DOO, organizovan je kutak sa simulacijom rada mašina u preciznoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Pored svakodnevne postavke mašina, zainteresovani će imati priliku da prisustvuju prezentaciji pod nazivom “ Predstavljanje KITE Tehnologija” tokom koje će biti prikazane najnovije tehnologije koje kompanija KITE DOO razvija i primenjuje na parcelama svojih klijenata širom Srbije, a koje omogućavaju ekološki i ekonomski održiviju poljoprivrednu proizvodnju.

U toku same prezentacije interaktivno će biti kreirana varijabilna mapa za herbicidni tretman korova, varijabilna mapa za đubrenje i setvu, kao i telematski sistem komunikacije i direktnog slanja VRA mapa na traktor koji će se nalaziti na njivi.

Kompanija KITE DOO će pružiti svoj maksimum da se donesu zaključci, na koje načine se može izvršiti optimizaciju agronomskih inputa, energije, vremena i podići proizvodnja na viši tehnološki i agronomski nivo.

Smisao svega je pretvaranje podataka dobijenih sa terena u agronomske informacije koje će pomoći donošenju ispravne odluke, koja će gazdinstvu doneti profit i omogućiti željeni rast.

https://www.kitedoo.rs/
#kitedoo #KiTeh #kitetehnologije