Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

NTEGRISANA TEHNOLOGIJA PRECIZNE POLJOPRIVREDE

Na današnjoj prezentaciji u hotelu "Dunav" na Zlatiboru, trećeg dana 49. Simpozijuma Agro-Tehnika – precizna Poljoprivreda, predstavnik kompanije KITE DOO iz sektora "P.A.T – Tehnologije Precizne Poljoprivrede)” MSc Stanko Oparnica i predstavnik odeljenja "KiTeh – KITE Tehnologije)" MSc Nebojša Balać, upoznali su prisutne sa zaokruženim tehnološkim rešenjima koji se mogu primeniti u preciznoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Prezentacijom su istaknuti softveri Operation Center ( https://www.deere.rs/sr/campaigns/ag-turf/operations-center/ ) i JD Link ( https://www.facebook.com/watch/?v=1490023054850554 ) sa analizom eksploatacionih podataka, kao i John Deere hardverska rešenja i njihovi benefiti.
Takođe, predstavljen je i PGR sveobuhvatni agronomski softver, koji je proizvod naše matične kuće kompanije KITE Zrt, koji omogućava agronomima donošenje određenih zaključaka u vezi sa preciznom poljoprivrednm proizvodnjom.

Predstavljeni su i rezultati proistekli iz saradnje i sinergije različitih odeljenja kompanije KITE DOO, pre svega varijabine distribucije đubriva, semena i nege i kultivacije zemljišta.

https://www.kitedoo.rs/
#kitedoo