Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

#CLAASpositivefeedback
Pozitivno iskustvo stiže nam iz Drenovaca od braće Brkić koju smo nedavno posjetili na njihovom gospodarstvu. Mario i Josip Brkić, svaki vlasnik svog OPG-a, posjeduju mikro gospodarstva i pretežno poljoprivredne poslove obavljaju samostalno ili uz međusobnu pomoć. Njih dvojica naši su klijenti dvije godine i bez promišljanja pristali su na ovo druženje.
"Pripremu tla i sjetvu na našim poljima obavljamo CLAAS-ovim strojem ARION 630 koji se pokazao kao dobar suradnik. Kao i svaki poljoprivrednik koji želi uštedjeti na vremenu, ali ipak kvalitetno odraditi posao, s vremena na vrijeme ulažemo u novije i kvalitetnije strojeve. Prije dvije godine uputili smo se u tvrtku Jerković kako bi dobili ponudu za "stroj po našoj mjeri". Nakon što smo imali priliku isprobati CLAAS Demo strojeve na našim gospodarstvima, odluka je brzo pala na CLAAS Arion 630. Vrlo brzo nakon toga, ovaj primjerak stajao je u našem dvorištu. Trenutno obrađujemo oko 60 ha zemlje. Prije svega, obzirom da puno vremena provodimo na poljima, izuzetno smo zadovoljni komforom unutar kabine koju imamo zahvaljujući opružnoj suspenziji kabine u 4 točke. Ništa manje bitno je da stroj ima vrlo malu potrošnju i odličnu snagu motora. Višenamjenska poluga s integriranim ELEKTROPILOM također je utjecala na naš odabir. Stroj je jednostavan za korištenje, a uz Hexashift mjenjač sa opcijom Hexactiv, koji pruža automatiku prebacivanja brzina, dugotrajan rad u polju je izuzetno olakšan. Uz samu kvalitetu stroja, jedan od razloga zašto smo se odlučili za CLAAS Arion 630 bio je i odlično opsluživanje servisom i rezervnim dijelovima."
Važno je napomenuti da Mario i Josip Brkić koriste naš TRIMBLE EZ-Pilot s RTK korekcijom signala koji značajno utječe na uštede svih inputa na gospodarstvu i direktno utječe na povećanje učinka stroja.
#SatenskoZeleni #ClaasAmbasadori