Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Jerković tim i dalje na raspolaganju, poduzete mjere opreza!

Poljoprivrednici, poljoprivreda i proizvodnja hrane su nezamjenjiva usluga. U skladu s nedavnim najavama koje je dala Republika Hrvatska u vezi COVID-19, odlučili smo poduzeti mjere kako bismo osigurali zdravlje naših djelatnika uz neometan nastavak rada.

Naše poslovanje i dalje ostaje otvoreno, ali će raditi pod sljedećim uvjetima:

Rezervni dijelovi

Naši dijelovi će ostati otvoreni u svakom trenutku. Molimo kupce da izbjegnu ulazak u zgradu osim ako je apsolutno nužno, s obzirom na dostupnost putem telefona ili e-mail. Prilikom dolaska u našu poslovnicu, osoblje dijelova može utovariti dijelove u Vaša vozila ili ostaviti dijelove na određeno mjesto za preuzimanje. Nastavljamo blisko surađivati s našim dobavljačima i prosljeđivačima tereta kako bi se osigurali da ne dođe do kašnjenja te da se poslovni poremećaji održavaju na minimumu.
Kontakt telefon rezervni dijelovi: 099 281 8412

Servis 

Tehničari će i dalje biti dostupni za servis vaših strojeva .
Kontakt telefon servis: 091 252 2122

Prodaja i administracija

Osoblje će biti dostupno na e-mail i telefonu u svakom trenutku za račun i prodaju, međutim licem u lice kontakt će biti ograničen.
Kontakt telefoni prodaje i administracije:
091 339 3755
091 339 3753
091 233 9375

Naše osoblje je savjesno i slijedi zadane smjernice, a svi zajedno djelujemo kako bismo smanjili daljnje širenje COVID-19.

Zahvalni smo na kontinuiranoj podršci tijekom ovog teškog vremena. Ako imate bilo kakav upit, nemojte oklijevati kontaktirati nas direktno na info@jerkovic.hr.

Foto: Jerković d.o.o.