Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Obavijest o objavi Javnog poziva za iskaz interesa

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu objavila je Javni poziv za odabir partnera u provedbi Programa promocije hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda. Predmet Poziva je odabir stalnog provedbenog partnera za uključivanje u promociju  hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u razdoblju od 2020. do 2024. godine.

Centar za promociju i prodaju hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda

Programom se želi doprinijeti jačanju konkurentnosti hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvođača kroz ciljanu i učinkovitu promociju proizvoda s ciljem njihove veće vidljivosti na tržištu, i osiguranu dostupnost informacija potencijalnim kupcima. Navedeno će se ostvariti kroz uspostavu Centra za promociju i prodaju hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Zagrebu u sklopu kojeg će biti pokrenuta specijalizirana prodavaonica poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Cilj programa

Primarni cilj uspostave Centra je doprinijeti pozicioniranju i jačanju konkurentnosti hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, kroz osiguranje jedinstvenog prostora prezentacije i plasmana, koji će jamčiti veću dostupnost proizvoda nedvojbenog podrijetla potrošačima, kao i vidljivost istih na tržištu te veću dostupnost informacija potencijalnim kupcima vezano za same proizvode.

Sekundarni cilj uspostave Centra je potaknuti hrvatske proizvođače na postupke certifikacije izvornih hrvatskih proizvoda, kao i zajednički pristup na jedinstvenom tržištu Europske unije.
Odabrani partner će u sklopu provedbe Programa biti zadužen za provedbu aktivnosti prodaje hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u sklopu Centra, kroz vođenje specijalizirane prodavaonice poljoprivredno-prehrambenih proizvoda. 

Uvjeti prijave

Prijavitelji moraju biti isključivo pravne osobe, u minimalno 75%-nom vlasništvu: Republike Hrvatske, i/ili jedinice lokalne/regionalne samouprave, i/ili druge pravne osobe čiji je osnivač Republika Hrvatska ili jedinica lokalne/područne (regionalne) samouprave, a ispunjavaju uvjete navedene u Pozivu na iskaz interesa.

Rok za prijavu i kontakt

Prijave se dostavljaju najkasnije do 19.08.2020. godine, do 15:00 sati, a za dodatne informacije kontaktirati nas možete na hapih@hapih.hr.

Obrazac prijave „Iskaz interesa za odabir partnera u Programu promocije poljoprivredno-prehrambenih proizvoda“možete preuzeti OVDJE.

Javni poziv za iskaz interesa:

foto: Depositphotos (Wavebreakmedia)