Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek već treću godinu za redom organizirao je međunarodnu ljetnu školu u trajanju od 4. do 8. srpnja 2022. godine, ovaj puta pod nazivom: Tradicionalno slavonsko selo (Traditional Slavonian countryside).
Međunarodna ljetna škola organizirana je putem programa mobilnosti CEEPUS, a Fakultet je imao priliku ugostiti 10 nastavnika i studenata iz četiri partnerke ustanove: Sveučilišta prirodnih resursa i životnih znanosti iz Beča u Austriji, Sveučilišta u Ostravi u Češkoj, Banatskog sveučilišta poljoprivrednih znanosti i veterinarske medicine „Kralj Mihael I. Rumunjski“ iz Temišvara u Rumunjskoj te Sveučilišta u Kragujevcu u Srbiji.
Studenti i nastavnici imali su priliku upoznati se s radom Fakulteta i Sveučilišta, obići pokušališta i naučiti nešto o važnosti tradicionalnog slavonskog sela u poljoprivrednoj proizvodnji Slavonije. U sklopu ljetne škole, imali su priliku obići i parkove prirode Papuk i Kopački rit te se upoznati s poljoprivrednim potencijalima Baranje.