Nismo hteli da se takmičimo, ne bi bilo fer :P Ovo je De Heus okućnica ili bolje "ofabričnica" :D Pročitaj cijelu bilješku »

Potražnja za De Heus proizvodima za ishranu životinja u Mačvi raste. Intenzivno radimo na tome da pr... Pročitaj cijelu bilješku »

Ako je vaše Trinaesto prase ostalo bez mleka, znajte kome možete da se obratite. Porcomel je odlična... Pročitaj cijelu bilješku »

De Heus....kadrovi načinjeni u našim fabrikama, laboratorijama, farmama naših kupaca širom sveta.... Uživajte! A uživajte i u predstojećem vikendu! Kratak odmor i vreme koje ćete posvetiti svojim porodicama i prijateljima neka budu danas motiv za lakši izlazak na kraj sa obavezama. p.s. Za kompletan... Pročitaj cijelu bilješku »

Juče u Mladenovcu Udruženje odgajivača goveda, Opština Mladenovac i Poljoprivredna stručna i savetod... Pročitaj cijelu bilješku »

Silaža? Na vreme virnite, možda naučite nešto novo ;) https://www.deheus.rs/baze-znanja/siliranje-ce... Pročitaj cijelu bilješku »

Distributer De Heus proizvoda za Bosnu i Hercegovinu, Agro group iz Brčkog, nastupiće na Sajmu poljo... Pročitaj cijelu bilješku »

Uslovi prijema, skladištenja i otkupa pšenice roda 2019.


Otkup pšenice roda 2019. - De Heus

Obaveštavamo individualne poljoprivredne proizvođače da će preduzeće 

www.deheus.rs

Ako ste iz Srema ili Mačve....


Otkup ječma roda 2019 - De Heus

Obaveštavamo poslovne partnere I proizvođače da De Heus doo vrši otkup ječma roda 2019. na otkupnom mestu De Heus doo, Šabac, Agroindus...

www.deheus.rs

Slobodno radno mesto: Rukovalac na automatskoj pakerici


Rukovalac na automatskoj pakerici - De Heus

Da li želite da se pridružite multinacionalnoj kompaniji koja je pre četiri godine započela svoje poslovanje u Srbiji, onda je De Heus...

www.deheus.rs

Distributer hrane za životinje De Heus za BIH je Agro group, Brčko. Za informaciju o najbližem snabd... Pročitaj cijelu bilješku »