Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Pouzdane i učinkovite Adama feromonske zamke

Feromonske zamke namijenjene su hvatanju i praćenju prisutnosti štetnika u nasadu. Na osnovi broja uhvaćenih insekata procjenjuje se potreba za eventualnim suzbijanjem (prag štetnosti) i određuje optimalno vrijeme primjene. Ukoliko se Temo-O-Cid Trap Plus koristi u svrhu praćenja pojave štetnika potrebno je postaviti 2-3 zamke/ha.

Način djelovanja

Žuta ljepljiva ploča obložena je ljepilom samo s jedne strane i namijenjena je hvatanju samo ciljanih štetnih insekata, dok korisni insekti kao oprašivači i korisni predatori ostaju pošteđeni. Sloj ljepila nanešen na polipropilensku ploču otporan je na različite vremenske uvjete (vlaga, visoke temperature). Zamke kombiniraju atraktivnu snagu žute boje s onom feromona za biološku kontrolu štetnika.

Posebna tehnologija pripreme feromona omogućuje njegovo dugotrajno i postepeno oslobađanje, čime je osigurana njegovu učinkovitost do 3 mjeseca. Feromoni ne gube svoja svojstva ni u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (visoke temperature i velika vlažnost zraka).

Pakiranje

Unutar pakiranja nalaze se 3 ljepljive ploče za hvatanje štetnika + 3 doze feromona specifičnog za ciljanog štetnika, koje su posebno upakirane u hermetički zatvorene vrećice, kako bi zadržali sva svoja svojstva do trenutka upotrebe i otvaranja vrećice.

Vrste feromonski zamki

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 1 6530 985danon@danon.hr ili posjetite našu web stranicu danon.hr.

foto: JumpStory/Danon d.o.o./Adama