Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer STIHL proizvoda za područje Republike Hrvatske, koji putem razgranate mreže specijaliziranih trgovaca sa servisom opskrbljuje hrvatsko tržište te kupcima pruža sveobuhvatnu uslugu – od ponude visokokvalitetnih proizvoda, njihovog servisnog održavanja i dugotrajnu dostupnost rezervnih dijelova i pribora, do specijaliziranog savjetovanja o njihovom korištenju i primjeni.

Danas je STIHL najprodavaniji brand motornih pila na svijetu. U svojoj gotovo 100 godina dugoj povijesti marka STIHL postala je sinonim za vrhunsku tehniku i kvalitetu. Uz vrhunske motorne pile STIHL nudi široku paletu proizvoda. Održavanje zelenih površina i okućnice, radovi u šumi, poljoprivredi, građevinarstvu i sličnim djelatnostima predstavljaju brojne izazove za čovjeka i uređaje. U radu sa STIHL proizvodima, kako profesionalni tako i povremeni korisnici, uvijek se mogu osloniti na njihovu vrhunsku kvalitetu i pouzdane performanse.

Na sajmu CROAGRO 2023. predstavit će novitete i presjek širokog asortimana STIHL strojeva i alata potrebnih u svakom gospodarstvu, vrtu ili okućnici.

Više informacija na www.unikomerc-uvoz.hr

#croagro