Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Iskoristite popuste na ranu prijavu za izlaganje na sajmu Croagro!

Aktualne svjetske prilike povezane s ratnim žarištima, klimatske promjene i razdoblje nakon pandemijskih godina, poljoprivrednu proizvodnju više nego ikada stavljaju u središte interesa. Potencijal ova gospodarske grane, na specifičnoj platformi, i ove godine, u svim svojim segmentima predstavlja Zagrebački velesajam. Pod sloganom „Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje“, u odabranom dijelu godine kada poljoprivredna proizvodnja miruje, na međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije „CroAgro“, u devet paviljona izložit će se sve aktualno u poljoprivredi od 30.11. do 03.12.

Velesajamska platforma za efikasnu poljoprivredu, sajam kakav poljoprivreda zaslužuje

Nakon svih već spomenutih događaja i svjesna važnosti proizvodnje hrane, poslovna, poljoprivredna, ali i ostala publika koju zanimaju poljoprivreda i proizvodnja hrane je iskazala interes za direktne susrete licem u lice na sajmovima. Upravo to pokazuje da ova forma odolijeva suvremenim tehnologijama komuniciranja i marketinga.

Iskoristite popust na ranu prijavu za izlaganje na Croagro 2023.! Saznajte više ovdje.

Prostor Zagrebačkog velesajma jedinstveno je mjesto za organizaciju ovakvog događanja, u doba godine kada se prezentacije, promocije, edukacije i radionice, mogu održavati u uređenim, zatvorenim i grijanim paviljonima. Pripremljen prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora pokazat će kakve su perspektive u ovoj važnoj gospodarskoj grani. 

Zašto se isplati doći na Croagro 2023.?

Ukratko, četverodnevno događanje može se svesti pod nekoliko zajedničkih naslova, redom aktualnih tema: Proizvođači mehanizacije i opreme „lokomotiva“ efikasne poljoprivrede, Promocija zanimanja u poljoprivredi – već sada tražena a svakako i zanimanja u budućnosti, Kako do europskog novca ili kreditnih linija, Navodnjavanje – nasušna potreba, Primjena visoke tehnologije u poljoprivredi te Kvalitetno poljoprivredno gospodarenje.

U istom terminu, održat će se i Sajmovi hrane i zdravog življenja, pa će to biti prilika za kušanje proizvoda označenih oznakama izvornosti i kvalitete. Sajmove će pratiti brojne popratne manifestacije promotivno – prodajnog i kongresnog karaktera.

Program se održava u partnerstvu s  Ministarstvom poljoprivrede, Hrvatskom poljoprivrednom komorom, Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu (HAPIH), Agronomskim fakultetom i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Zato još danas u svojim kalendarima zaokružite termin održavanja središnjeg nacionalnog događanja u poljoprivredi.

No prije svega, do 26. lipnja, iskoristite odlične popuste za ranu prijavu za izlaganje! 

Više informacija: www.zv.hr
e-mail: croagro@zv.hr

Foto: Zagrebački velesajam/CroAgro