Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Uskoro 5. Dani lova i ribolova i Nautika na Zagrebačkom velesajmu

Nakon dvije godine, na Zagrebačkom velesajmu od 22. do 26. veljače 2023. ponovno se održavaju NAUTIKA, najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj i 5. DANI LOVA I RIBOLOVA - međunarodni sajam opreme za lov i ribolov.

Pokrovitelji sajmova su Grad Zagreb i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, a Dani lova i ribolova održavaju se u suradnji sa stalnim partnerima Hrvatskim lovačkim savezom i Hrvatskim športsko ribolovnim savezom.

Tijekom pet dana Nautika će biti mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti koje će dočekati atraktivna plovila svih vrsta i veličina, bogata ponuda vanbrodskih motora, oprema i pribor za brodove i jahte, oprema za ronjenje i ribolov, nautička odjeća i obuća. Kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade.

Bogata ponuda proizvoda za lovce i ribolovce

Na Danima lova i ribolova nastupit će proizvođači i zastupnici renomiranih svjetskih brendova lovačkog oružja, odjeće i obuće, optike, opreme za ribolov te pribora za lov i ribolov. Pored izlagačkog segmenta sadržaj ove manifestacije uključuje i bogat edukacijsko-stručni program.

Hrvatski lovački savez priprema lovački gastro show (kuhanje lovačkog gulaša i ribljeg paprikaša), a Lovački muzej Hrvatskog lovačkog saveza organizira Dioramu, izložbu divljih prepariranih životinja. Održat će se i Revija lovačkih pasa te nastup lovačkih rogista i zborova. Na prostoru Hrvatskog streljačkog saveza i Zagrebačkog streličarskog saveza svi zainteresirani mogu se okušati  gađanju zračnim oružjem, laserom, lukom i strijelom, a edukatori iz Zoološkog vrta grada Zagreba na sajmu će postaviti terarije sa zmijama koje žive u Zagrebu i njegovoj okolici.

Servisne informacije manifestacija

Cijena ulaznice iznosi 5 eura, dok je cijena ulaznice za učenike, studente i umirovljenike 3 eura. Lovci uz predočenje lovačke iskaznice ostvaruju 20% popusta na cijenu jednokratne ulaznice.

Radno vrijeme je od srijede do subote od 10,00 do 19,00 sati, a u nedjelju sajmovi su otvoreni do 18,00 sati. Više informacijama možete pronaći na webu i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma www.zv.hr

foto: Zagrebački velesajam