Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Biscuit People konferencija: Mjesto inovacija, umrežavanja i učenja u industriji keksa!

Nakon hvale vrijednog uspjeha na prethodne dvije konferencije održane u travnju 2018. u Rovinju te u travnju 2019. u Puli, platforma Biscuit People organizira i treću, ovog puta u Umagu.  Biscuit People konferencija održat će se od 15. do 18. rujna u luksuznom hotelu s 5 zvjezdica Melia Coral, samo 3 kilometra od centra Umaga. 

Prva konferencija privukla je više od 60 svjetskih stručnjaka iz industrije keksa, druga je trijumfirala sa čak 90, a jednak uspjeh se očekuje i na ovogodišnjoj konferenciji koja je prvotno planirana za prošlu godinu kada je odgođena zbog pandemije koronavirusa. 

Što nudi Biscuit People konferencija? 

Biscuit People konferencija idealna je prilika za učenje, sklapanje novih suradnji, poslovnih prilika i inovacija za sve sudionike! Upravo u tome leži i glavni cilj konferencije; okupiti vodeće rukovoditelje industrije, nezavisne konzultante i druge stručnjake za kekse kako bi istražili i razmijenili svoje znanje, iskustvo i inovacije u industriji.

Na konferenciji će međunarodni predavači koje čine vodeći rukovoditelji iz cijelog svijeta sa sudionicima dijeliti svoja znanja o aktualnim temama iz područja industrije keksa. Između ostalih, najavljeni predavači su Alfredo H. Pimper (Food Consulting Network) iz Italije, Jos Vast (Bakery Academy) iz Nizozemske te Jacob van Kogelenberg (JK Consult) iz Švicarske. 

Kako izabrati najprikladnije brašno za baš vaš tip keksa, kako pak osluškivati potrebe i želje potrošača te kako papir može biti održivo, a ekološki prihvatljivo rješenje za vašu ambalažu – samo su neke od tema koje će govornici pokrivati na Biscuit People konferenciji, a svi polaznici potiču se da postavljaju pitanja te razmjenjuju znanja.

Stoga, ukoliko želite biti u tijeku s događanjima u industriji keksa, proširiti svoju poslovnu mrežu i uživati u prekrasnoj Istri, ovo je pravi događaj za vas. Pridružite nam se!