Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Orchem je sada Belchim Crop Protection HR

S velikim zadovoljstvom Vas obavještavamo da je tvrtka Orchem ovih dana službeno preimenovana u Belchim Crop Protection HR d.o.o.

Majčinska tvrtka Orchema, belgijska kompanija Belchim Crop Protection, ove je godine potpuno prešla u vlasništvo japanskih korporacija Mitsui Agriscience International NV, ISK Biosciences Europe NV i Mitsui Chemicals Agro, Inc., a promjenom imena u Hrvatskoj završeno je razdoblje transformacije naše tvrtke u modernu kompaniju orijentiranu na kupce i sve dobavljače.

Promjena vlasništva donosi povećanu financijsku stabilnost i širenje mogućnosti razvoja na području sredstava za zaštitu bilja uvođenjem inovativnih tehnologija iz Japana, koji danas na globalnoj razini generira više od 40% novih aktivnih tvari za poljoprivredu.

Naglasak na ekološku prihvatljivost i održivost

U dolazećem razdoblju našu ćemo ponudu aktivno proširivati pripravcima prilagođenim potrebama modernih poljoprivrednika, s naglaskom na ekološku prihvatljivost i održivost.

Kao i dosad, možete imati puno povjerenje u našu agronomsku službu koja će vam uvijek biti na raspolaganju, a sve informacije o našim proizvodima i rješenjima za poljoprivrednike moći ćete dobiti na našoj novoj internetskoj stranici www.belchim.hr, kao i putem elektronske pošte i SMS poruka.

Novi podaci tvrtke su sljedeći:

Belchim Crop Protection HR d.o.o.
Oreškovićeva 1a, 10010 Zagreb
OIB: 57117622812
MBS: 080767845
Odgovorna osoba: Frederic Charpentier
Voditelj Belchim Crop protection HR d.o.o: mr. sc. Anton Gošnik

Foto: Belchim Crop Protection HR d.o.o.