Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Vrhunski strojevi Lely Welger i Fella od sada su Massey Ferguson

Austro Diesel GmbH, generalni uvoznik renomirane marke Massey Ferguson za srednju i istočnu Europu, sada pod imenom Massey Ferguson nudi priključne strojeve, rolo balirke i kombinirane strojeve za baliranje i omatanje prijašnjih marki Fella i Lely Welger. Poljoprivrednici se tako i dalje mogu osloniti na prvoklasnu kvalitetu i tehnologiju tvrtki Lely Welger i Fella i to pod pouzdanom markom Massey Ferguson.

Ponosni smo na činjenicu da poljoprivrednicima možemo ponuditi široku paletu vrhunskih priključnih strojeva MF koji se temelje na dokazanoj tehnologiji i visokoj kvaliteti tvrtki Lely Welger i Fella. Okupljanjem svih proizvoda pod markom Massey Ferguson poljoprivrednicima diljem srednje i istočne Europe osiguravamo pristup prvoklasnim sveobuhvatnim rješenjima na jednom mjestu i opskrbu potrebnim originalnim rezervnim dijelovima u roku od 24 sata – i za postojeće strojeve Lely i Fella”, objašnjava ing. Johann Gram, član i direktor društva Austro Diesel.

Sve na jednom mjestu – silokombajni, rezervni dijelovi i traktori

Austro Diesel, zajedno sa svojim distributerima, poljoprivrednicima od sada ne predstavlja samo polaznu točku kad je riječ o traktorima MF, već i kad je riječ o prvoklasnoj kvaliteti i originalnim rezervnim dijelovima za silokombajne MF, odnosno strojeve bivših marki Lely Welger i Fella. Osim novih kupaca marke MF, od toga imaju korist i kupci sa starijim strojevima marki Lely Welger i Fella.

Austro Diesel GmbH na raspolaganju je poljoprivrednicima u potrazi za najboljim rješenjima za žetvu krme. Rezervni dijelovi za rolo balirke, strojeve za omatanje bala i priključne strojeve MF, odnosno strojeve marki Lely Welger i Fella dostupni su putem ovlaštenih partnera Massey Ferguson.

Vrhunsko nasljeđe u silokombajnima MF

AGCO, matično društvo tvrtke Massey Ferguson, preuzeo je 2017. Lely Welger, pionira u branši poljoprivredne opreme. Strojevi Lely Welger od 2020. proizvode se i prodaju pod imenom Massey Ferguson. Ovaj spoj ističe prednosti obiju marki i pruža poljoprivrednicima sigurnost da će vrhunska kvaliteta strojeva Lely Welger koju poznaju i cijene nastaviti živjeti pod imenom Massey Ferguson.

Tvrtku Fella, vodećeg ponuđača priključnih strojeva, AGCO je preuzeo već 2011. Strojevi Fella od sredine 2024. proizvodit će se i prodavati isključivo kao strojevi Massey Ferguson. Zahvaljujući tom koraku, dugogodišnje iskustvo i izvrstan ugled marke Fella besprijekorno će se uklopiti u liniju proizvoda Massey Ferguson kako bi poljoprivrednici i dalje uživali u najboljoj kvaliteti i performansama.

Integracija strojeva Lely Welger i Fella u asortiman proizvoda Massey Ferguson za nas je značajan korak i neprocjenjiva dodana vrijednost za sve poljoprivrednike,” zaključuje Gram.

Tehnologija i kvaliteta marki Lely Welger i Fella, sada u sklopu tvrtke Massey Ferguson – za dodatne informacije možete se obratiti svom prodajnom partneru Massey Fergusona na www.austrodiesel.at/hr/trgovci/, tvrtki Austro Diesel na adresi nenad.stepanic@austrodiesel.at ili putem telefona +385 99 22 98 415.

foto: Austro Diesel