Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Austro Diesel ostvario rekordnu prodaju za 40. obljetnicu

Austro Diesel GmbH, glavni uvoznik Masseya Fergusona u središnjoj i istočnoj Europi, objavio je danas brojke za prvo polugodište poslovne godine 2022. Stanje priljeva narudžbi i neizvršenih narudžbi u 40. godini postojanja poduzeća već je znatno premašilo prošlogodišnju razinu. U prvih šest mjeseci poslovne godine 2022. ukupna prodaja Austro Diesela GmbH povećana je za 57 % u odnosu na prošlu godinu.

Zahvaljujući vlastitom dobro opskrbljenom inventaru, Austro Diesel je uspio odlično kompenzirati trajne poteškoće s rokovima isporuke i izazove s dostupnošću strojeva. Isto tako, ni globalni kibernetički napad na MF-ovo matično poduzeće AGCO u svibnju 2022. nije odvratio Austro Diesel s puta uspjeha.

Austro Diesel u Beču obilježio 40 godina rada, Farmous 40!

Ing. Johann Gram, izvršni direktor Austro Diesela GmbH: „Naš dobar početak godine dokaz je da smo zahvaljujući strategiji skladištenja na licu mjesta na pravom putu. Unatoč sveobuhvatnoj nesigurnoj ekonomskoj situaciji, zahvaljujući našem jasnom pozicioniranju i fokusu na uslugu zamjenskih dijelova koja je vodeća u industriji, najbolji servis, najveću kvalitetu i maksimalnu mobilnost te produktivnost naših kupaca, uspjeli smo rasti. Na temelju toga i unatoč trenutačnom opterećenju potrošačke klime te dugotrajnoj pandemiji i njezinim posljedicama na ekonomiju, sigurni smo da ćemo ostvariti naše godišnje ciljeve. S datumom 30. lipnja 2022. zabilježili smo povećanje stanja narudžbi od 105 % u odnosu na prošlogodišnju razinu. Istovremeno, aktualni događaji pokazuju koliko je važno poslovati održivo i odgovorno i da su kupci stalno mobilni kako bi se održala europska poljoprivreda, a s njom i proizvodnja hrane. Tim Austro Diesela radi iz dana u dan upravo za to.“

Predviđanja za slijedeći period

Za tekuću poslovnu godinu očekuju se dobri poslovni rezultati na temelju iznosa knjige narudžbi. Iznos trenutačne knjige narudžbi u svakom segmentu nadmašuje prošlogodišnju razinu. Sve u svemu, Austro Diesel u poslovnoj godini 2022. očekuje rekordnu prodaju u 40 godina povijesti poduzeća.

Pouzdan partner u poljoprivredi već 40 godina

Još od 1982. godine, tvrtka pouzdano i orijentirana na kupce postavlja mjerila profesionalnog savjetovanja, najboljeg servisa i održive suradnje u poljoprivrednoj opremi. Od samog osnivanja, u središtu rada su zadovoljni kupci.

Austro Diesel se u posljednja četiri desetljeća razvio u traženog, kompetentnog i pouzdanog partnera u poljoprivredi, i to ne samo za kupce u Austriji nego i u cijeloj srednjoj i istočnoj Europi. Zahvaljujući svom pionirskom duhu, bogatstvu ideja i stalnom usavršavanju, Austro Diesel se kroz godine stalno konsolidirao i učvršćivao.

Danas Austro Diesel održava zajedno s više od 100 samostalnih dugogodišnjih prodajnih i servisnih partnera više od 50.000 MF traktora i više od 2.000 MF kosilica na jedanaest tržišta Austro Diesela u Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini te Kosovu.

Opskrba zamjenskim dijelovima vodeća je u industriji

Austro Diesel pruža uslugu rezervnih dijelova koja je vodeća u industriji, a koja prodajne partnere može preko noći opskrbiti potrebnim zamjenskim dijelovima. To za poljoprivrednike ne predstavlja značajnu dodanu vrijednost samo tijekom intenzivnog razdoblja žetve nego i tijekom cijele godine. Održavanje i savjetovanje kupaca na sedam jezika samo po sebi je razumljivo za tim Austro Diesela. Čak i tijekom cijele krize Covid-19 Austro Diesel je mogao jamčiti opskrbu strojeva i zamjenskih dijelova na sva tržišta.

Nagrađivana poljoprivredna oprema

U srcu palete proizvoda Austro Diesela pored MF kombajna, MF silokombajna i MF teleskopskih utovarivača, tu su naravno i traktori Masseya Fergusona. Jedan od njih je i višestruko nagrađivani MF 8S. Visokoučinkoviti i udobni traktor nedavno je osvojio nagradu Farm Machine 2022 u kategoriji traktora od 180 do 400 KS, a pozornost međunarodnog ocjenjivačkog suda privukao je prije svega modernom kabinom i sustavom naknadne obrade ispušnih plinova All-In-One koji rješava problem klasičnog filtra dizelskih čestica.

Serijom MF 8S započinje nova era, ne samo za brend već i za razvoj traktora

No i prije toga, MG 8S zadivio je međunarodne stručnjake: Između ostalog, osvojio je nagrade „Tractor Of The Year 2021“, „Red Dot Product Design Award 2021“ i mađarsku nagradu „Product Development Award 2022“.

foto: Austo Diesel/Martina Popić