Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Dan polja Agromens: Dođite i saznajte sve što vas zanima!

Agromens d.o.o. privatna je tvrtka, s poslovnicom u Bartolovcima, mjesto u neposrednoj blizini Slavonskog Broda. Naše poslovanje temelji se na obiteljskoj tradiciji i poslovanju dugom više od 20 godina. Od samog početka usmjereni smo prema suradnji s poljoprivrednicima u Hrvatskoj i okolici.

Osnovne djelatnosti su prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, širok odabir rezervnih dijelova, ugovaranje poljoprivredne proizvodnje, otkup žitarica, stočna hrana, vrtlarstvo, voćarstvo i kompletni repromaterijal za poljoprivredu.

Pozivamo vas na prezentaciju poljoprivrednih strojeva

U subotu, 16.07.2022. od 17h pozivamo vas da dođete na naš Dan polja u Slobodnicu, Jelik 27 (Cesta Slobodnica-Kaniža). Iskoristite priliku i dođite vidjeti demo strojeva iz naše ponude te saznajte sve što vas o njima zanima.

Hrana i osvježavajuće piće osigurani su za sve posjetitelje tijekom cijele prezentacije.

Iz našeg programa izdvajamo brendove

  • Rolamko - Rolmako strojeve u cijeloj Europi koriste profesionalni poljoprivrednici, nadaleko su poznati po kvaliteti i inovativnosti, a podrazumijeva se da zadovoljavaju najstrože standarde. 
  • Ermo - Poljoprivredni strojevi Ermo jamče najvišu kvalitetu i najnoviju vrhunsku tehnologiju.
  • Agromehanika - Agromehanika je poznati slovenski proizvođač prskalica i atomizera, a svi strojevi zadovoljavaju najstrože EU standarde.
  • Ino Brežice - Osim malčera i rasipača, Ino Brežice proizvodi vrhunske sijačice za okopavine po licenci Becker Njemačka., a za sve strojeve osiguravamo kvalitetan servis i brzu isporuku originalnih rezervnih dijelova.

Naš partner Se-kra, predstavit će Kubota traktor nove M6 serije. Kubota traktori su u potpunosti izrađeni u Japanu, obavljaju najteže i najzahtjevnije poslove uz maksimalne performanse i kod stalnih napora.

Uz spomenutu mehanizaciju, firma Timac Agro izložit će svoj asortiman. Osnovna područja djelovanja tvrtke Timac Agro su ishrana biljaka, primjena mineralnih gnojiva i unaprjeđenje njihove iskoristivosti u biljnoj proizvodnji kao i poboljšanje osobina zemljišta. 

Veselimo se vašem dolasku!

 Za više informacija kontaktirajte nas na info@agromens.com ili +385 99 297 42 12.

foto: Agromens