Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

I to smo uspješno naklikali :)

Upravo privodimo kraju projekt Agroklub@SRB&BiH koji je obilježio naše zadnje tri godine, a koji nosi službeni naziv 'Internacionalizacijom poslovanja do regionalnog lidera' i oznaku KK.03.2.1.16.0309.

A riječ je o projektu iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji je sufiancirao promotivne aktivnosti Agrokluba na sajmovima u Srbiji te Bosni i Hercegovini koji su za svrhu imali povećanje konkurentnosti i vidljivosti Agrokluba, a s ciljem rasta prodaje i izvoza usluga. Sve kako bi (p)ostali tržišni lideri, vodeći regionalni poljoprivredni portal.

Sajamski nastupi omogućili su dakako stvaranje novih kontakata te ugovaranje novih poslova, a i pomogli istražiti tržište s ciljem daljnjeg širenja poslovanja.

Ukupna vrijednost projekta jest 212.450,00 HRK od čega 166.996,00 HRK iznose bespovratna sredstva i sufinanciranje od strane EU, dok 45.454,00HRK iznose vlastita sredstva nas kao prijavitelja.

Razdoblje provedbe je 20 mjeseci. Počevši od 02. ožujka 2020. do 02. studenog 2021. odnosno do 31. prosinca 2022. poradi pandemijskih prolongacija, a budući da se sajmovi nisu odvijali planiranom dinamikom.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost tvrtke Agroklub d.o.o.