Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Izaberite Tora biostimulatore i specijalna gnojiva

Tora bistimulatori i specijalna gnojiva sastoje se od četiri linije: Micro, Vita, Stage i Turbo.

Micro linija

Specijalna gnojiva za brzo i učinkovito suzbijanje simptoma nedostataka mikro, mezo i makro elemenata tijekom rasta i razvoja biljaka. Mikro, mezo i makro elementi mogu imati veliki utjecaj na mnogobrojne metaboličke procese u biljnim tkivima. Mogu direktno utjecati na pojedine razvojne procese i ograničiti razvoj biljaka i prinos (zametanje pupova, oplodnja, vegetativni rast). Za uravnotežen rast biljaka potrebno je mikro, mezo i makro hranjiva primijeniti preventivno.

Tora Micro proizvodi:

  • Blue
  • Magnical B
  • Combi Max

Vita linija

Linija folijarnih i fertigacijskih gnojiva, namijenjenih za pokretanje ili ubrzavanje metaboličkih procesa unutar stanica biljaka. Proizvodi izraženog biostimulirajućeg djelovanja primjenjivi su u svim fazama razvoja biljaka. Pored biostimulirajućeg učinka odlikuje ih i sposobnost neutraliziranja ili smanjenja abiotičkog stresa kod biljaka, nastalog zbog suše, mraza ili sličnih nepogoda.

Tora Vita proizvodi:

  • Fusion

Stage linija

Proizvodi su namijenjeni visoko intenzivnim kulturama. Kreirani su za praćenje i stimulaciju najosjetljivije faze rasta i razvoja biljaka. Kod intenzivnih kultura formiranje korijenovog sustava, cvatnja i oplodnja, kao i razvoj plodova, ključne su faze razvoja, a ako se kvalitetni folijarni proizvodi primjene u pravom trenutku može se značajno utjecati na stabilnost prinosa, očuvanje potencijala rodnosti kao i kvalitetu plodova.

Tora Stage proizvodi:

  • Root
  • Candy
  • Set

Turbo linija

Folijarna gnojiva za ishranu ratarskih kultura. Razvijena su na bazi kombinacije ciljanih mikroelemenata i bioaktivnih molekula. Također, Tora Turbo gnojiva u svom sastavu sadrže i slobodne LIGNOSULFONATE, prirodne kelatore koji vezuju ione Ca, Mg, Al, Fe u odgovarajuće komplekse. Time navedene ione čine lako dostupnim biljkama, istovremeno popravljaju kvalitetu vode i pojačavaju djelovanje pesticida. Tora Turbo proizvodi su kompatibilni sa sredstvima za zaštitu bilja i mogu se primijeniti u kombinaciji s njima.

Tora Turbo proizvodi:

  • Cereals
  • Oilseeds
  • Corn

Detaljne informacije o Tora biostimulatorima i specijalnim gnojivima pronađite OVDJE.

foto/video: AgroChem MAKS/Depositphotos/DenisNata/Leonidovich/Malleo/inaquim