Otvorena je diskusija na temu: Štetnici u voćnjaku

FANTIC M: Za suzbijanje plamenjače na tikvenjačama

Tikvenjače imaju visoke hranjive vrijednosti i sadrže veliku količinu vode pa se smatraju saveznicima zdravog načina života, a interes za njihovim uzgojem i potrošnjom po...

Pročitaj cijelu bilješku

CORAGEN 20 SC: Za brzo i dugotrajno suzbijanje krumpirove zlatice

Krumpirova zlatica najčešći je i najpoznatiji štetnik svakog usjeva krumpira. Zlatica prezimljuje u tlu. One koje prežive zimu iz tla počnu izlaziti u travnju i svibnju k...

Pročitaj cijelu bilješku

Suzbijte plamenjaču na vinovoj lozi i povrću uz Cyclo R Liquido i bezbrižno ljetujte! Više na https:... Pročitaj cijelu bilješku »

Za uspješno sprječavanje i zaustavljanje plamenjače na vinovoj lozi i povrću tu je Cyclo R liquido!... Pročitaj cijelu bilješku »

CYCLO R LIQUIDO: Dvostruka zaštita za suzbijanje plamenjače vinove loze i povrća!

Plamenjača je hrvatski naziv za bolesti koje uzrokuju patogene gljivice iz rodova Peronospora, Phytophtora, Pseudoperonospora i neke slične, a javlja se u vegetaciji na r...

Pročitaj cijelu bilješku

Principal Plus 66,5 WG - sigurno i brzo uništava korove jednim potezom! Više na https://bit.ly/3dl9X... Pročitaj cijelu bilješku »

Riješite se plamenjača i crna pjegavost na vrijeme uz pomoć Alfil Duplo. Više na https://bit.ly/2ye4... Pročitaj cijelu bilješku »

Najjača kombinacija za zaštitu vašeg kukuruza - Principal Plus 66,5 WG. Više informacija na https://... Pročitaj cijelu bilješku »

Alfil Duplo - idealna kombinacija djelatnih tvari protiv plamenjače i crne pjegavosti u vinovoj lozi... Pročitaj cijelu bilješku »

Odradite zaštitu vinograda na vrijeme! STOP plamenjači i crnoj pjegavosti!

Plamenjača i crna pjegavost - problem koji se mora na vrijeme rješavati Osobito je veliki problem vinogradarima u izrazito kišnim godinama pričinjavala plamenjača. Plamen...

Pročitaj cijelu bilješku

Suzbijte paunovo oko u maslini sa suvremenim bakrenim fungicidom NEORAM! Više informacija na: https:... Pročitaj cijelu bilješku »

Neoram WG: jedinstveno djelovanje na paunovo oko u maslinama uz karencu od samo 15 dana! Više inform... Pročitaj cijelu bilješku »

Promijenite navike u suzbijanju paunovog oka!

Paunovo oko ograničava prinose u maslinicima Istre i Dalmacije Uvjeti za razvoj paunovog oka u nekim maslinicima Istre i Dalmacije povoljni su gotovo čitavu godinu, pa na...

Pročitaj cijelu bilješku

Preporučuje se proizvođačima koji imaju problem s uskolisnim korovima u pšenici, raži i pšenoraži: h... Pročitaj cijelu bilješku »

Već provjereni i zasigurno najučinkovitiji post-em sistemični herbicid za suzbijanje travnih i određ... Pročitaj cijelu bilješku »

S Pallasom 75 WG nema korova, polja su čista, a žetva je lakša

Kako kreće vegetacija s prvim toplijim danima, tako dolazi i do ponika korova u ozimim žitaricama. Obzirom da se sjeme korovskih vrsta nalazi i u dubljim slojevima tla, z...

Pročitaj cijelu bilješku

Najčešća primjena Impacta 25 SC je kad žitarice kreću iz busanja u intenzivno vlatanje, više na: htt... Pročitaj cijelu bilješku »

Tretman žitarica fungicidima je obavezna mjera ukoliko planiramo maksimalan prinos. Više u videu isp... Pročitaj cijelu bilješku »

Zašto je važan prvi tretman protiv bolesti žitarica i šećerne repe?

Iz godine u godinu se nameću raznorazna pitanja vezana uz prvu zaštitu usjeva. Budući da smo svjedoci ekstremnih godina, sušnih proljeća i slabih zima, osnovno pitanje ko...

Pročitaj cijelu bilješku