AgroKlub.com

\

Mehanizacija

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Agro Baza » Mehanizacija

Mehanizacija - Traktori i kombajni

Internet baza mehanizacije kategorizira ponudu traktora i kombajna na našem tržištu. Na ovom mjestu možete dobiti najbrže informacije o ponudi mehanizacije prema određenom proizvođaču, njegovoj osnovnoj namjeni i tehničkim osobinama.

Mehanizacija - Tekstovi

Na ljetovanje u Hrvatsku stigao traktorom!

Na ljetovanje u Hrvatsku Ernst Ebeling (63) iz Njemačke uputio se traktorom! Do Trogira, u kojem je proveo dva tjedna, je putovao devet dana, a svojim ljubimcem prešao je 1.700 kilometara, piše 24 sata. Ebeling, doznali su, živi u gradiću Hohenhameln, 35 kilometara udaljenom od Hannovera. Po danu je, lagano putujući, prolazio 110-250 kilometara pri... Na ljetovanje u Hrvatsku stigao traktorom!

Uz novo financiranje lakše do mehanizacije

POD
23.07.2017.

Uz novo financiranje lakše do mehanizacije

Tijekom godina, svojom poslovnom politikom i pristupu kupcima, POD d.o.o. je stekao povjerenje mnogobrojnih partnera čije proizvode distribuiraju na područje Republike Hrvatske. Raznoliki asortiman poljoprivredne mehanizacije, rezervni dijelovi, servis, čine djelatnost cjelovitom. Osim što su generalni zastupnik za Hrvatsku, za Zetor traktore i... Uz novo financiranje lakše do mehanizacije

Odabrani pobjednici Valtra dizajnerskog natječaja!

PMT
21.07.2017.

Odabrani pobjednici Valtra dizajnerskog natječaja!

Na Valtrinoj međunarodnoj konferenciji za novinare 31. svibnja ove godine objavljeni su pobjednici natjecanja Valtra Design Challenge. Natječaj koji je završio 26. travnja bio je usmjeren studentima industrijskog dizajna, dizajna općenito te drugim pojedincima. Članovi žirija Valtra Design Challenge 2017 bili su Kimmo Wihinen i Brandon Montgomery iz... Odabrani pobjednici Valtra dizajnerskog natječaja!

Se-kra d.o.o.
LABINPROGRES - TPS d.o.o.
Novocommerce International d.o.o.
Jerković d.o.o.
Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o.
Austro Diesel GmbH
Farm Show Osijek
Poljo-Nova d.o.o.
SIP Strojna industrija d.d.

AgroKlub pretraga

do kW

Vaša pretraga obuhvaća 354 traktora iz baze mehanizacije.