AgroKlub.com

\

Mehanizacija

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Agro Baza » Mehanizacija

Mehanizacija - Traktori i kombajni

Internet baza mehanizacije kategorizira ponudu traktora i kombajna na našem tržištu. Na ovom mjestu možete dobiti najbrže informacije o ponudi mehanizacije prema određenom proizvođaču, njegovoj osnovnoj namjeni i tehničkim osobinama.

Mehanizacija - Tekstovi

Svaki treći traktor u Hrvatskoj je Zetor!

Zetor tractor show
27.05.2017.

Svaki treći traktor u Hrvatskoj je Zetor!

Traktor Zetor imao je svoj vlastiti show. Naime, prvi Zetor tractor show održan je u Dežanovcu nedaleko Daruvara, u sjedištu tvrtke Proizvodnja opruga Dežanovac (POD). S obzirom na činjenicu, da je ova obiteljska tvrtka postala od 1. prosinca 2016 distributerom češkog traktora Zetor, tvrtke Zetor tractors d.o.o. U arealu su bili nanizani traktori... Svaki treći traktor u Hrvatskoj je Zetor!

Labinski traktori sa stilom među elitom u Vojvodini

Labinprogres - TPS
25.05.2017.

Labinski traktori sa stilom među elitom u Vojvodini

"Traktori sa stilom" već nekoliko godina na istom prostoru sajma u Novom Sadu plijene svojim dizajnom, bojom, privlačnošću a kupci znaju i da je riječ o kvaliteti. Riječ je o jedinom hrvatskom proizvodu koji pokušava pronaći svoje mjesto u Srbiji, a posebice u njihovoj Vojvodini kao isključivo poljoprivrednom raju. Labinprogres-TPS i njihovi... Labinski traktori sa stilom među elitom u Vojvodini

SET nudi široku ponudu kvalitetnih rezervnih dijelova!

SET
23.05.2017.

SET nudi široku ponudu kvalitetnih rezervnih dijelova!

Poduzeće SET Bjelovar distributer je renomiranih svjetskih proizvođača remenja, ležajeva i ostalih elemenata za prijenos snage za industriju u poljoprivredu. SKF je najveći svjetski proizvođač ležajeva i ležajnih jedinica, njemački Optibelt i američki Gates najveći su proizvođači remenja, a Gates i hidrauličnih crijeva. Njihovi su... SET nudi široku ponudu kvalitetnih rezervnih dijelova!

Se-kra d.o.o.
LABINPROGRES - TPS d.o.o.
Novocommerce International d.o.o.
Jerković d.o.o.
Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o.
LEMKEN GmbH & Co. KG
Austro Diesel GmbH
Poljo-Nova d.o.o.
SIP Strojna industrija d.d.

AgroKlub pretraga

do kW

Vaša pretraga obuhvaća 354 traktora iz baze mehanizacije.