AgroKlub.com

\

Mehanizacija

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Agro Baza » Mehanizacija

Mehanizacija - Traktori i kombajni

Internet baza mehanizacije kategorizira ponudu traktora i kombajna na našem tržištu. Na ovom mjestu možete dobiti najbrže informacije o ponudi mehanizacije prema određenom proizvođaču, njegovoj osnovnoj namjeni i tehničkim osobinama.

Mehanizacija - Tekstovi

Ispravni uređaji smanjuju izdatke za pesticide

Terra projekti
23.03.2017.

Ispravni uređaji smanjuju izdatke za pesticide

Redoviti pregled uređaja za primjenu pesticida propisan je prema Zakonu o održivoj uporabi pesticida (NN 14/2014) i Pravilniku o održivoj uporabi pesticida (NN 142/2012). Strojevi za primjenu pesticida koje koriste profesionalni korisnici pesticida trebali su biti najmanje jednom pregledani do 26. studenog 2016. godine. Nakon tog datuma ne smiju se... Ispravni uređaji smanjuju izdatke za pesticide

Sitni, ali dinamitni Valpadana traktori!

Valpadana traktori
20.03.2017.

Sitni, ali dinamitni Valpadana traktori!

Na SIMA 2017 sajmu predstavljen je cijeli Valpadana asortiman, od serije 4600 super kompaktnih modela, pa do profesionalnih VP 9000 modela. Valpadana je talijanski brend traktora, sa sjedištem u gradu Fabricco u Italiji. Brand je utemeljen 1935. godine u gradiću San Marino in Rio, a proizvodnja se najvećim dijelom temeljila na kosilicama. Valpadana danas... Sitni, ali dinamitni Valpadana traktori!

Plavi rubin za učinkovitu obradu zemljišta!

Lemken
18.03.2017.

Plavi rubin za učinkovitu obradu zemljišta!

Kompaktna kratka tanjurača Rubin 12, njemačkog proizvođača Lemken osigurava intenzivnu i homogenu mješavinu zemljišta u sloju od 12 centimetara. Tanjurača može raditi na svim tipovima zemljišta koja su ranije bila "rezervirana" isključivo za obradu kultiviranjem. To je moguće zahvaljujući specijalno raspoređenim konkavnim diskovima velikog... Plavi rubin za učinkovitu obradu zemljišta!

Se-kra d.o.o.
LABINPROGRES - TPS d.o.o.
Novocommerce International d.o.o.
Jerković d.o.o.
Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o.
LEMKEN GmbH & Co. KG
Austro Diesel GmbH
Poljo-Nova d.o.o.
SIP Strojna industrija d.d.

AgroKlub pretraga

do kW

Vaša pretraga obuhvaća 350 traktora iz baze mehanizacije.