Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

ABC sir osvaja tržišta Austrije i Njemačke

Više od 50% ukupne proizvodnje ABC svježeg sira se plasira u izvozu, a izlaskom na
nova tržišta taj će udio dodatno rasti

ABC svježi krem sir može se nabaviti u vodećim trgovačkim lancima u Austriji i Njemačkoj. Rezultat je to nove suradnje Belja plus i tvrtke Adriatic Group, dugogodišnjeg distributera na tim tržištima.

Brojnim turistima koji iz Austrije i Njemačke svake godine dolaze na Jadran, ABC svježi krem sir je dobro poznat, a nerijetko se događalo da su turisti slali upite gdje ga mogu kupiti u svojoj zemlji. Od ovog tjedna ABC je je prisutan i na tim tržištima.

„Iznimna nam je čast što smo dogovorili suradnju i plasman ABC krem sira na tržište Austrije i Njemačke s tvrtkom Adriatic Group, Austrija. Na obostrano zadovoljstvo potpisana je višegodišnja suradnja, a prva isporuka ABC sira u trgovine diljem Austrije i Njemačke je uspješno realizirana. Ostvarili smo partnerski odnos s distributerom pa očekujemo odlične prodajne rezultate na ova dva vrlo važna europska tržišta. Hrana visoke kvalitete je tražena svuda u svijetu pa nam kontinuirano raste prodaja na tržištima na kojima smo prisutni s ABC sirom, a vrlo brzo očekujemo i potpisivanje novog ugovora za distribuciju ABC sira na Dalekom Istoku čime ćemo dodatno povećati udio izvoza. U ovom trenutku se više od 50% ukupne proizvodnje ABC sira plasira na izvozna tržišta“ izjavio je Marko Žeravica, rukovoditelj izvoza Belja plus d.o.o.

„Adriatic Group distribuira vodeće prehrambene brendove s prostora Adria regije na tržište Zapadne Europe. Kao vodeći distributer sa dugogodišnjim iskustvom u ovom segmentu uvjereni smo da je ABC sir proizvod velikog potencijala i da će biti izvrsno prihvaćen na ovom tržištu. Proizvode iz Adria regije plasiramo u vodeće trgovačke lance, ali i na tržište Zapadne Europe.“ izjavio je Amir Bekić, iz CEO Adriatic Group.

ABC svježi krem sir je poznat po svojoj jednostavnosti i bogatom okusu za koji je zaslužno ekstra kvalitetno mlijeko s vlastitih farmi i farmi kooperanata.

Pripremio: Tomislav Radić