Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Premier Wine Club u Zagrebu

Otvoren Premier Wine club u Zagrebu po uzoru na svjetske vinske klubove
Dino Kušen otvorio svoju treću vinoteku i Premier Wine Club u Zagrebu

Svijet Vina Zagreb predstavio je projekt u svojoj trećoj vinoteci u Zagrebu u Bleiweisovoj 24. U podrumu vinoteke djelovat će Premier Wine Club, klub zatvorenog tipa za samo 100 članova koji će imati priliku uživati u najekskluzivnijim vinima.
Dino Kušen, vlasnik vinoteka Svijet vina po uzoru na svjetske vinske klubove, u svojoj novootvorenoj trećoj vinoteci, na jednom mjestu okupio je mnoge svjetske etikete. Chateau Le Pin, Latour, Cheval Blanc, Lafite Rothschild i Promontory iz doline Nape neke su od najekskluzivnijih etiketa Premier Wine Cluba.
Vinoteka Svijet vina namjenjena je svima za kupnju najboljih vina već od 100 kn na dalje ali da biste postali član kluba valja odvojiti članarinu od 3000 eura. Ono što vam taj iznos omogućava uživanje je u svim vinima koje klub ima do vrijednosti članarine. Posebnost ovog vinskog kluba je u vinski sef koji omogućava čuvanje vina. Uz vina, u klubu će se moći uživati u vrhunskim delicijama slavonskih The Meat proizvoda koje priprema chef Nenad Komes.

Klub prima samo 100 članova. Član mora imati vinsku kulturu ponašanja, biti dobro upoznat svijetom vina i uživati u vinima i izvan kluba.

Ovako visoka članarina omogučava kušanje eksluzivnih vina kao što su Barolo, Maya, Opus One ili najposebniji merlot Pétrus 2000, vino koje je otputovalo na Mjesec.

Premier Wine Club, prvi takav klub u Hrvatskoj korak je u budućnost. To je mjesto prvenstveno namijenjeno uživanju u vinima, s nadom da će potaknuti vinoljupce da uvide kako je vino puno više od biznisa, kako se radi o kulturi, o prirodi, o onom što nam zemlja daje i što moramo na pravi način znati cijeniti.

Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Marko Čolić