Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

100% ZAGORSKO“ U ZAGREBU

Dvodnevna manifestacija „100% Zagorsko“, koju Krapinsko – zagorska županija organizira 13. godinu zaredom, počinje u petak, 14. listopada 2022. godine na Europskom trgu u Zagrebu. Manifestacija je najavljena na konferenciji za novinare koju je vodio župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.
Riječ je o manifestaciji prodajno - izložbenog karaktera na kojoj će biti izlagani poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.
Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.

Trajanje manifestacije: u petak, 14. listopada od 08,00 do 20,00 sati, u subotu, 15. listopada od 08,00 do 20,00 sati.

U ponudi će se naći bučino ulje, med, medenjaci, zimnica, povrće, voće, rakije i likeri, sirevi, sokovi i voćna vina, suhomesnati proizvodi i proizvodi iz tradicijskih kućnih radinosti. Ove godine u sklopu kulturno umjetničkog programa će svirati „Hands & Voice“ i Barajt band a najmlađe će zabavljati Krapinski neandertalci—Pleme spiljskog medvjeda.

Pripremio: Tomislav Radić
Snimka: Marko Čolić