Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

The Garden Brewery predstavlja OktoBeer Fest

Najpoznatiji pivski festival na Gardenov način održava se od 15. rujna do 9. listopada.
Kroz gotovo mjesec dana programa predstavit će pivo, glazbu, hranu i razna događanja. Ulaz na sve programe je besplatan.
Zagrebačka craft pivovara The Garden Brewery predstavlja OktoBeer Fest, a najpoznatiji pivski festival na njihov način održava se od 15. rujna do 9. listopada na Žitnjaku.
Najveće svjetsko slavlje piva ove jeseni ima svoju inačicu u Zagrebu u dvorištu Gardenove craft pivovare na adresi Slavonska avenija 26/1. Po prvi put u velikom vrtu donose svoju verziju pivskog festivala uz ono što najbolje znaju raditi - pivo, super ponudu hrane i glazbeni i popratni program.

Osam novih piva bit će skuhano posebno za OktoBeer Fest, a The Garden Brewery predstavit će OktoBeer lager, svoju verziju klasičnog njemačkog stila, jaki lager Festbier, bezglutenski Landbier, kao i minhenski stil Doppelbock. Sve će se moći kušati u kriglama od jedne litre. U ponudi su i piva koja se kuhaju na mjestu događanja kao i raznovrsni specijali.

Za vrijeme trajanja festivala chef Mario Mandarić predstavit će hranu zasnovanu na zero waste priči, a moći će se i kušati burgeri od govedine s umakom od šljiva ili primjerice domaća tjestenina s govedinom i dehidriranim šampinjonima i krastavcima. Gardenov gastro chef Marko Palfi režira koncept hrane Full Circle, kojim se sladovi iskorišteni u pivovari koriste kao prirodna hrana i poslužuju s prženom piletinom. U ponudi su i Submarine burgeri, kao i pivski kokteli koje potpisuje Hrvoje Rihtarić.

Svakodnevni program donosi gostovanja live bendova i DJ nastupe, a od četvrtka do nedjelje čut će se sve od brassa, preko jazza, do funka. Uz kvartet saksofonista Techno Vikings, ZET orkestar, Bjelovar Big Band, tu su i setovi koje režiraju Steve Cobby i Fila Brazillia, No Fakin, Andrew Gibney, Nick i Pepi, dok će londonski NTS radio prvog vikenda u subotu emitirati live iz pivovare uz gostujuće DJ-eve. Otvorene su prijave na Beer Mile Run, tjednu utrku nedjeljom koju vodi Domagoj Jakopović Ribafish. Na rasporedu su i obilasci pivovare ponedjeljkom, kao i razna popratna događanja u velikom zelenom vrtu kao što su pub kvizovi, beer bingo ili sve popularniji cornhole turniri. Gardenov Farmers Market, u suradnji s Malim Placem, tržnica je koja će kroz četiri subotnja prijepodneva predstavljati razne male proizvođače, a svaki put dodat će nove sadržaje poput Rewear Me buvljaka, sajma stripova i ploča ili Art Bazaara.

Uz prostor atrija i velikog vrta na raspolaganju su i stolovi na metre koji će se moći rezervirati za veće grupe, čime The Garden Brewery i OktoBeer Fest u svom premijernom izdanju postaje mjesto za druženja poslije posla.
The Garden Brewery na novoj lokaciji na Žitnjaku ima povećani kapacitet pivovare, a u prostor postakljenog atrija smještena je i pivnica sa svježom ponudom craft piva i hrane iz provjerenog uzgoja.

Pivovara s više od 200 stilova piva skuhanih u posljednjih pet godina nastavlja s eksperimentiranjem i proizvodnjom svježeg piva. Novi pogon svoje pivo šalje po cijelom kontinentu, ali i sve do Kine, Australije i Novog Zelanda.

Ulaz na sve programe OktoBeer festivala je besplatan. The Garden Brewery otvorena je na novoj lokaciji na adresi Slavonska avenija 26/1, uz dobru prometnu povezanost, vlastiti parking, te blizinu javnog prijevoza. The Garden Taproom, pivnica otvorena je radnim danom i nedjeljom od 10:00 do ponoći, a petkom i subotom otvorena je do 02:00.

TheGarden Brewery I www.thegarden.hr I Slavonska avenija 26/1, Zagreb I Facebook I Instagram
The Garden Taproom - Facebook I Instagram

Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Julien Duval