Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

ZABAVNE VEČERI DOMENIKANE U SVETOJ NEDELJI

Opustite se, udahnite mirise ljeta, okusite Rajska jela s rajčicom. Grad Sveta Nedelja u suradnji s Turističkom zajednicom i Kulturnim centrom Grada Svete Nedelje te tvrtkom Svenkom u sklopu manifestacije „Domenikana – Ljeto u Svetoj Nedelji“ organiziraju gastro-zabavne večeri „Paradajz from paradise“ na kojim će se moći uživati u okusima Rajske rajčice u interpretaciji poznatih kuhara.
U parku na jezeru Kipišće od 24. do 26. lipnja od 18 sati može se okusitti svježu domaću svetonedeljsku Rajsku rajčicu u kreativnim jelima braće Nekić, majstora STREET FOOD scene koji će pripremati „Rajska“ jela i osvježavajuće ljetne napitke. Rajska d.o.o. je najveći proizvođač posebnih sorti rajčica u Hrvatskoj. Posluju po načelima integrirane proizvodnje, rajčice oprašuje desetak tisuća bumbara, a rajčica se proizvodi bez kemikalija.
Braća Nekić će pripremati svoj slavni pulled pork sendvič (ovaj puta s obiljem rajčica) i razne druge zalogaje.
U subotu, 25. lipnja u pripremi vrhunskih jela pridružit će im se i poznati masterchef David Skoko sa svojim ribljim interpretacijama u sendvič varijanti te Šaptač rajčicama Marko Gržin koji će držati mini edukacije o važnosti rajčice u prehrani.
Svakog dana za najmlađe posjetitelje bit će organizirana dječja likovna radionica od 18 do 21 sat uz prigodne nagrade.
Uz Rajska jela moći će se uživati i u laganom glazbenom ritmu uz Gypsy Jazz Kvartet (24.6.), Trnje Live Acoustic Band (25.6.) i Jet Set Band (26.6.).

Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Waves komunikacije d.o.o.