Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Wine EnoGASTRO VIP Event
Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih djelatnika

Nakon detaljnog planiranja i dogovaranja, posloženi su termini za ovogodišnje evente namijenjene HoReCa sektoru - ugostiteljima, hotelijerima i njihovim djelatnicima.
Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato već šest godina organiziraju Wine EnoGASTRO VIP Event. Do sada ta događanja bila u 22 odredišta kao što su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.

Ove 2022.godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:
Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ***** 15.ožujak 2022.g.
Split Safir Hotel Amphora **** 17.ožujak 2022.g.
Zagreb Maistra Hotel Westin ***** 24.ožujak 2022.g.
Rijeka Hotel Bonavia Plava Laguna **** 29.ožujak 2022.g.
Novigrad Hotel & Restaurant Nautica **** 31.ožujak 2022.g.

Veliki naglasak je na lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih sudionika događanja. Organizator u suradnji sa brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omogućuju sve besplatno – od besplatnog ulaza, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke, djelatnika – managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara barista, proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi a između predavanja i radionica, svi gosti moći će kušati proizvode svih izlagača. Na kraju programa slijedi tradicionalna degustacijska edukativna Cooking Show večera sljubljivanja hrane i vina.
Očekuje se i ove godine potpora Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore.
Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Od početka održavanja ovih događanja interes partnera i gostiju iz godine u godinu raste. Organizator će kao i do sada prvo ponuditi sudjelovanje dosadašnjim partnerima a svi zainteresirani, potencijalni partneri i izlagači koji žele biti dio ovih evenata mogu se obratiti na email: info@dantes.biz

Pripremio: Tomislav Radić