Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Mladi poduzetnik svoje BIO ulje konoplje plasirao na police velikog trgovačkog lanca
Mladi poljoprivrednik iz Đakova, Zvonimir Kalić, prije nekoliko godina preuzeo je obiteljski OPG. Danas se 2000 komada njegovog Croaticanna BIO ulja konoplje, nakon narudžbe kompanije SPAR Hrvatska, nalazi na policama tog trgovačkog lanca.

Kalićev životni i poduzetnički put gledatelji su mogli upoznati u emisiji druge sezone projekta “Startaj Hrvatska”.

Zvonimir Karlić proizveo je BIO ulje konoplje Croaticanna koje nastaje hladnim prešanjem sjemena konoplje. Radi se o sjemenu koje je raslo u strogo kontroliranim ekološkim uvjetima. Kvalitetu ulja Croaticanna potvrđuju tri certifikata i jamstvena žiga: „Živjeti zdravo“ kao pokazatelj niskog udjela soli i zasićenih masnih kiselina te BIO i VEGAN oznake. Croaticanna proizvodi dobivaju se uglavnom ručnom proizvodnjom.
Zvonimir Kalić je prepoznao priliku za unapređenje svog proizvoda kroz društveno odgovorni projekt “Startaj Hrvatska”, koji su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi inovativnim poduzetnicima i startupima pomogli u plasmanu njihovih proizvoda na police velikog trgovačkog lanca. Uz stručni tim kompanije SPAR Hrvatska, prikupio je potrebnu dokumentaciju i certifikate za ekološko nadzorno tijelo te uskladio druge dijelove proizvodnog procesa sa strogim zahtjevima da bi takav plasman bio moguć.

SPAR je potom od Zvonimira Kalića naručio 2000 komada BIO ulja konoplje Croaticanna, koje se sada nalazi na posebnim “plavim policama” u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima diljem Hrvatske. Nakon što se predstavio publici, Zvonimir se sada, zajedno s preostalih sedmero kandidata, bori za titulu HIT proizvoda 2022. Nastavak ovog projekta može se pratiti nedjeljom u 18.15 na programu Nove TV.
Pripremio: Tomislav Radić