Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Via VINO

Via VINO koje organizira Turistička zajednica Zagrebačke županije održat će se od 15. listopada do 15. studenoga. Sastoji se od vinskih, gastronomskih i kulturnih sadržaja širom Zagrebačke županije. Vinarije u okolici Zagreba u tom će razdoblju otvoriti svoja vrata, ali Via Vino uz to donosi i projekcije filma u vinogradu, koncerate i izložbe.
Svakog petka ili subotu, u od 15. listopada do 15. studenoga 50 vinarija otvara vrata posjetiteljima svojih samoborskih, plešivičkih, zelinskih ili moslavačkih podruma.
U želji da se slavi vino i umjetnost 15. listopada Via Kino spaja vino i film u vinogradu. Na Plešivici, u vinogradu Roberta Braje održat će se projekcija filma – James Bond: ‘No Time to Die’. Uz film kesteni i portugizac i Food truck hrane by Marin Medak.
Via Kino bit će i 23. listopada u središnjem parku Velike Gorice. Uz projekciju filma bit će predstavljena izložba fotografija vinara, popraćena domaćim destilatima i gin-om by Brigljević. Kako je ovo područje poznato po lovu na tartufe, moći će se kušati tartufe u tipično kontinentalnim jelima kao na pr štrukle s tartufima.
Via Vino obogatit će i događanje Via Art, koje vodi živopisnom samoborskom cestom užitaka, uz prepoznatljiva vina, birane delicije i izložbu u vinogradu! Odvija se 6. studenoga i prati svima dobro poznati blagdan Sv. Martina, zaštitnika vinara.Može se razgledati i izložba fotografija vinara zagrebačke županije u Samoborskom muzeju i istovremeno kušati odabrana vina.
Koncert klasične glazbe u vinogradu! Via Note 16. listopada dovodi koncert u bajkovito okruženje padina vinograda kurije Schwartz u Nespešu, u Sv. Ivanu Zelini. Atmosferu će obogatiti ponuda jela iz Food truck by Marin Medak, kao i izbor vina vinarije Litterarii.
‘Svi već znamo kako je Zagrebačka županija zeleni dnevni boravak Zagreba. Nudi održivi turizam, brojne outdoor sadržaje ali i nezaboravan eno-gastro doživljaj, i to 365 dana u godini. Kao cjelogodišnja destinacija svako godišnje doba nudi nove sadržaje. Tako su trenutno vrlo atraktivne naše vinske ceste i događanja vezane uz eno gastro sadržaj. Bogata gastronomska ponuda i sve snažniji razvoj i brendiranje vinskih cesta – od Plešivice do Zeline i Ivanić Grada kao doma škrleta – jedan su od najsnažnijih aduta za turistički, ali i gospodarski razvoj Zagrebačke županije. Ponosni smo što po prvi puta TZ Zagrebačke županije provodi jednu ovako veliku destinacijsku kampanju u kojoj sudjeluje više od 60 ključnih subjekata na području vinske scene Zagrebačke županije. Ovo je za nas jedan veliki iskorak prema pozicioniranju cjelokupne Zagrebačke županije kao autentične boutique destinacije, izjavila je direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović.
Promotivni film: https://www.youtube.com/watch?v=ZpQtNQagiEA
Pripremio: Tomislav Radić