Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Mlijeko za djecu u vrtićima i školama na Banovini

Fortenova grupa i Belje plus nastavljaju pomagati potresom stradalo područje Banovine. Nakon donacija prehrambenih proizvoda i mlijeka te hrane za životinje koja je namijenjena obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, Belje je poslalo kamion sa 100% domaćim mlijekom Kravica Kraljica za djecu u vrtićima i školama na području Siska, Petrinje i Gline.

Mlijeko je namijenjeno za dječje obroke koji se pripremaju u vrtićima i školama za više od 7.000 djece na tom području, a u dostavi mlijeka na svaku od lokacija sudjelovale su društva Hrvatskog Crvenog križa.
Mlijeko Kravica Kraljica je 100% hrvatsko mlijeko a radi zaštite okoliša koristi se ambalaža od 82% šećerne trske iz održivog uzgoja.

Pod novim imenom „Kravica Kraljica“ Belje je tržištu predstavilo novu liniju mlijeka i mliječnih proizvoda koji izlaze iz mljekare u Osijeku

Belje je jedina velika mljekara u Hrvatskoj, koja uz proizvodne kapacitete, ima i farme mliječnih krava. Uz svoje vlastito mlijeko, koje daje 4.000 krava na farmama Belja i 2.000 krava na farmama Vupika, Belje otkupljuje mlijeko kooperanata s područja svih pet slavonskih županija.
Od 7.500 krava s domaćih farmi dobiva se svježe i trajno mlijeko, svježi sir s vrhnjem, klasični i grčki jogurt i vrhnje.

Pripremio: Tomislav Radić