Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

8. PINK DAY FESTIVAL
8. Pink Day - Međunarodni festival mirnih i pjenušavih ružičastih vina – zajedno sa svojim dijelom posvećenim ekstra djevičanskom maslinovom ulju GREEN IN PINK, održat će se 29. svibnja 2021. na otvorenoj natkrivenoj terasi Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Naravno, stolovi će biti razmaknuti i sve će se održati strogo prema propisanim epidemiološkim mjerama zaštite za sve izlagače i posjetitelje. Festival partner je VINISTRA.
U programu PINK DAY-a održat će se i Masterclass - Svijet ružičastih šampanjaca grupacije Moët Hennessy powered by Premium Visa i radionica: Istra, kraljica maslinovog ulja powered by Catering Lisak.
I ovoga puta nagradit će se najkreativnije uređene izlagačke stolove. Ružičaste Jimmy Choo cipele, prošli puta je osvojila talijanska vinarija Bottega, a ove godine dodijelit će se 3 nagrade za najkreativnije stolove. To će ponovno biti ružičaste Jimmy Choo cipele – ovoga puta model Smokey vrijedan tisuću dolara, umjetničko djelo „DESIDERIO N°1 ART MUST BE TASTED“ austrijskog umjetnika Andrewa Stixa, izrađeno specijalno za PINK DAY te set Nikel Privé kozmetike autorice Mirjane Brlečić.
PINK DAY će kao i uvijek do sada okupiti veliki broj vinara s ružičastim vinima i ružičasto odjevenih, ili ružičastim ukrašenih, posjetitelja željnih druženja nakon dugih, zimskih i „lockdown“-ovskih dana.
Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Rene Karaman