Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Karmela Tancebal Vinska Dama hrvatske vinske scene
Karmela Tancabel, vinarija Iločki podrumi iz Iloka i Klaudio Tomaz; vinarija Tomaz iz Motovuna u četvrtak, 15.10.2020. na svečanosti u boutique hotelu Le Premier u Zagrebu proglašeni su Vinskom Damom i Vinskim Gospodinom hrvatske vinske scene za 2020. godinu. Organizator izbora bila je Udruga G.E.T. (gastronomija, enologija, turizam).
"Vino je svakako dio jet set scene, a ako pogledamo malo šire u svijetu, dolazimo do butelja čija je cijena i do desetke tisuća eura; sjetimo se samo legendarnih narudžbi vina u filmovima James Bonda, tako da.. Da, vino je glamour."- ističe Tomislav Stiplošek, predsjednik udruge G.E.T. i idejni začetnik ovog izbora.
Vinari privlače pažnju javnosti, a posljedica toga je, naravno, marketing za njihova vina, dok na globalnoj sceni oni automatski postaju svojevrsni ambasadori hrvatskog vina i to ne samo svoje vinarije. ", kaže Stiplošek.
Nominacije i izbor su se odvijali u Facebook grupi "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" gdje se lajkovima glasovalo.Nominirani su mogli biti vinari i djelatnici vinarija koji su istaknuti u javnosti. Kod ocjenjivanja je trebalo uzeti u obzir osobni stil, karizmu, način komunikacije,... uključujući javne nastupe, osobni pristup prezentaciji, marketing na društvenim mrežama i uopće komunikaciju s medijima i publikom.
Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Rene Karaman