Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Iz Đurine Hiže do vaših tanjura
Dostava hrane u nas a pogotovo u drugim zemlja svijeta već dugo "živi" u ugostiteljskoj ponudi. U nas to je najčešće pizza ali je sve više onih koji koriste za " po doma" catering.
No kad je došlo "koronsko" vrijeme neki su se prestali baviti ugostiteljskim poslom , drugi su usluživali hranu na vratima svojih restorana, neki su dostavljali obroke na kućne adrese a OPG-ovi su ponajviše tako plasirali poljoprivredne proizvode.
Kad se marljive ruke slože, dobre ideje se množe, a domaća hrana OPG-a Božić krenula je iz Varaždinskih Toplica najprije u pet hrvatskih gradova a nakon toga i mnogo dalje.
"Unazad mjesec dana prošli smo gotovo svaki kutak Hrvatske - od Slavonije, Dalmacije, Zagorja, Prigorja, Baranje pa sve do Kvarnera i Istre.
Prije mjesec dana počeli smo s dostavama u Zagreb, Varaždin i okolicu a onda i u druge dijelove Hrvatske. Proširili smo i reogranizirali naš tim i donijeli odluku o dostavi naših proizvoda u sve hrvatske regije." - zadovoljno kaže Nikola Božića,
U pošiljkama nisu samo kobasice od divljači (vepar, jelen), sušena domaća šunkica, pesto od medvjeđeg luka, domaći mamin kruh ili kosana mast nego i bugeri i Tbone i Rib Eye stekovi koji su se “odmarali” tridesetak dana u Dry Age komori.
Šalje se i sirup od mente i koprive s brežuljaka Varaždinskih Toplica te domaća vina, Rizling Rajnski i Sauvignon.
Uz pošiljke šalju se i upute za spravljanje mesa.
Najveći dio naruđbi dobiva se mailom.
Hrana se stiže na kućna vrata a dostava je besplatna.
Na muci se poznaju junaci. I dok mnogi zdvajaju što su sve aktivnosti stale i nema poslovanja rijetki su poput OPG- Božić ovu groznu situaciju shvatili kao izazov i uspjeli.
Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Sandro Sklepić