Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Vinart Grand Tasting

Peto izdanje Vinart Grand Tastinga okupilo je najbolje vinarije iz Hrvatske i drugih zamalja. Nakon četiri uvodna dana i 25 vinskih radionica, uslijedilo je veliko finale manifestacije Vinart Grand Tasting, kušanje najboljih vina u Laubi u Zagrebu.
Ovogodišnji sajam obilježili su brojni gosti među kojima i grupa od dvadeset novinara iz SAD-a i iz svih dijelova Europe koje je organizator doveo kako bi se upoznali s najboljim hrvatskim vinima te nikad veći broj posjetitelja iz struke. Peto izdanje manifestacije okupilo je i kvalitetne i snažne brendove proizvoda kompatibilnih s vinom, poput Argeta Exclusive premium namaza koje su kreirali renomirani chefovi, ili President i Sirela sireva koje su posjetitelji mogli sljubiti s vinima. Uz neka od najboljih domaćih vina i brojne premijere koje su vinari čuvali za ovaj događaj, svoju ponudu predstavili su i vodeći uvoznici jakih alkoholnih pića, Roto Svijet Pića i Alca Beverages koji su zainteresiranima pripremali koktele.
U petak 6.3. nakon sajma održao se i afterparty na kojem su se dodijelile Vinartove nagrade za godišnja postignuća. Povjerenstvo sastavljena od medijskih predstavnika, za osobu godine odabralo je Borisa Šuljića, vlasnika vinarije Boškinac, a titulu Vinarije godine odnijela je vinarija Coronica.

Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Marko Čolić