Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

ABC sir osvaja tržišta Austrije i Njemačke

ABC svježi krem sir, najpopularniji sirni namaz na domaćem tržištu, bit će dostupan u vodećim trgovačkim lancima u Austriji i Njemačkoj, priopćila je tvrtka Belje plus d.o.o. Kako navode, rezultat je to njihove nove suradnje i tvrtke Adriatic Group, dugogodišnjeg distributera na navedenim tržištima.

Brojnim turistima koji iz Austrije i Njemačke svake godine dolaze na Jadran, ABC svježi krem sir je dobro poznat, a nerijetko se događalo da su turisti oduševljeni kvalitetom ABC sira u Belje slali upite gdje ga mogu kupiti u svojoj zemlji.

Od ovog tjedna ABC je je prisutan i na tim tržištima, a isporuka prvog kamiona proizvoda jedna je u nizu onih koje će se realizirati kroz dogovorenu suradnju.

"Hrana visoke kvalitete je tražena svuda u svijetu pa nam kontinuirano raste prodaja na tržištima na kojima smo prisutni s ABC sirom, a vrlo brzo očekujemo i potpisivanje novog ugovora za distribuciju ABC sira na Dalekom Istoku čime ćemo dodatno povećati udio izvoza. U ovom trenutku se više od 50 posto ukupne proizvodnje ABC sira plasira na izvozna tržišta" izjavio je Marko Žeravica, rukovoditelj izvoza Belja plus d.o.o. 

Adriatic Group distribuira vodeće prehrambene brendove s prostora Adria regije na tržište Zapadne Europe." Kao vodeći distributer sa dugogodišnjim iskustvom u ovom segmentu uvjereni smo da je ABC sir proizvod velikog potencijala i da će biti izvrsno prihvaćen na ovom tržištu. Proizvode iz Adria regije plasiramo u vodeće trgovačke lance, ali i na etno tržište Zapadne Europe. Oba kanala distribucije su nam od podjednake važnosti kako bismo približili domaće brendove kako dijaspori tako i domicilnom
stanovništvu"
 izjavio je Amir Bekić, CEO Adriatic Group.

ABC svježi krem sir je poznat po svojoj jednostavnosti i bogatom okusu za koji je zaslužno ekstra kvalitetno mlijeko s vlastitih farmi i farmi kooperanata. Zahvaljujući slijedivosti proizvodnje od oranica i farmi, Belje svojim potrošačima jamči najbolje sastojke i vrhunsku kvalitetu svih proizvoda iz linije ABC sireva.

Foto: M. Romulić