Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Njemački poljoprivrednici reagirali su na način kako je prikazana poljoprivreda, konkretno, mljekarstvo u nastavnim materijalima njihove djece.
Primjer sadržaja nastavnog materijala: "Mi smo jedina živa bića koja još uvijek u starosti piju mlijeko [...] Znanstvenici su već odavno dokazali da to ima zdravstvene posljedice."
A zatim slijedi popis, pišu njemački farmeri, koji bi se mogao, možda kopirati s PETA-e: Prekiseljavanje, nedostatak kalcija, višak estrogena, alergije, akne, neurodermatitis, astma, rak ... u osnovi je, prema ovom tekstu, mlijeko odgovorno za svaku civilizacijsku bolest. "I naravno oduzimamo ga teladima koja smiju piti mlijeko samo nekoliko sati nakon rođenja, a zatim više ne. Takve su izjave poznate iz krugova za zaštitu životinja. No, činjenica da se u školama pojavljuju kao nastavni materijal mnoge roditelje koji rade u poljoprivredi zbunjuje i ljuti."


Falsche Informationen zur Landwirtschaft in Schulbüchern - Was tun?

Schulbücher sollen Bildung vermitteln. Gerade im Bereich Landwirtschaft tun sie aber mit falschen Informationen oft das Gegenteil.

www.agrarheute.com