Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Okrugli stol: Europarlamentarci i poljoprivreda

U nedjelju 26. svibnja održat će se izbori za Europski parlament 2019. godine. Kako bi šira javnost doznala koje će ciljeve i program kandidati za Europski parlament zastupati u tom predstavničkom domu europskih naroda, Društvo agrarnih novinara Hrvatske, organizira okrugli stol:„EUROPARLAMENTARCI I POLJOPRIVREDA“ koji će se održati 6. svibnja od 10-12h u u dvorani Hrvatskog agronomskog društva u Berislavićevoj 6, u Zagrebu.

Na okruglom stolu sudjelovat će predstavnici najznačajnijih političkih stranaka, koalicija i kandidacijskih lista na izborima za Europski parlament.

U tijeku je predizborna kampanja koja će ukupno trajati 45 dana, stoga očekujemo da kandidati za hrvatske zastupnike u Europskom parlamentu na ovom okruglom stolu predstave javnosti svoj program za poljoprivredu za koji će se zalagati u Europskom parlamentu, s obzirom da od ukupnog proračuna Europske unije velik dio pripada poljoprivredi, ruralnom i održivom razvoju, a Zajednička poljoprivredna politika najznačajnija je europska politika o kojoj izravno ovisi i razvoj hrvatske poljoprivrede.

Kako će novi zastupnici u Europskom parlamentu štititi interese hrvatske poljoprivrede, ključno je pitanje na koje hrvatska javnost želi odgovore.

Sudjeluju (abecednim redom po prezimenu):

  1. Sonja Čikotić, MOST nezavisnih lista
  2. Igor Markešić, Živi zid
  3. Mladen Novak, SDP
  4. Marijana Petir, Nezavisna lista
  5. Jozo Radoš, Amsterdamska koalicija

Moderatori okruglog stola su Martin Vuković i Goran Beinrauch, a događaj će biti otvoren za javnost.