Hrvatski savez udruga privatnih šumovlasnika #HSUPŠ je u suradnji s Društvom agrarnih novinara organ... Pročitaj cijelu bilješku »

Čestitke novoizabranom vodstvu Međunarodnog udruženja agrarnih novinara #IFAJ! Na nedavnim izborima Lena Johansson iz Švedske postala je prva žena na čelu udruženja dok je Addy Rossi iz Argentine izabran za glavnog tajnika. Steve Werblow iz SADa imenovan je podpredsjednikom, a Adrian Bell iz Ujedinj... Pročitaj cijelu bilješku »

U želji da se podrobno upoznamo s programom Nacionalne strategije poljoprivrede do 2030.godine čiji Nacrt Ministarstvo poljoprivrede predstavlja ovih dana pozivamo kolege iz medija u petak 26. lipnja 2020. godine u 10 sati u Novinarski dom u Zagrebu, Perkovčeva 2. U ime Ministarstva poljoprivrede go... Pročitaj cijelu bilješku »

U želji da od predstavnika najznačajnijih triju stranaka tj. koalicija a koje prema anketama prelaze izborni prag: HDZ-a, Restart koalicije i Domovinskog pokreta čujemo kakve programe imaju za poljoprivredu pozvali smo ih na okrugli stoli pod nazivom: Kako vidimo hrvatsku poljoprivredu do 2030. godi... Pročitaj cijelu bilješku »

U utorak 23. lipnja 2020. od 10 sati u prostorijama HND-a organiziramo okrugli stol na temu: Kako vidimo hrvatsku poljoprivredu do 2030. godine? Očekujemo donositelje politika iz vodećih lista #HDZ #Restart #DomovinskiPokret #Izbori2020

Temeljem ove situacije, primorani smo otkazati planirani posjet naših kolega europskih agrarnih novi... Pročitaj cijelu bilješku »


Low-budget press trip to Split, Croatia has been cancelled

The Croatian Association of Agricultural Journalists (DANH) has announced that its low-budget press trip to

enaj.eu

Poštovani prijatelji, unatoč opsežnim pripremama i uloženom velikom trudu, a sukladno preporuci Naci... Pročitaj cijelu bilješku »

Danas je na adresu #DANH-a stigla vijest kako je kandidatura koju je predsjednik Martin Vuković predao prošle godine na kongresu #IFAJ-a u SAD-u,
i kojom Hrvatska kandidira za domaćinstvo svjetskog kongresa agrarnih novinara, usvojena i da će Hrvatska ugostiti kolege 2026. godine

Sretan Božić i nova godina!

Društvo agrarnih novinara Hrvatske poziva vas na proglašenje najboljih hrvatskih poljoprivrednika u proizvodnji kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka, pšenice, soje i uljane repice, najboljih tovljača svinja i junadi te proizvođača vina. Svečano proglašenje održat će se u sklopu sajma CroAgro u Kongresn... Pročitaj cijelu bilješku »

Učinci i posljedice Zakona o poljoprivrednom zemljištu naziv je rasprave koju Društvo agrarnih novin... Pročitaj cijelu bilješku »

Društvo agrarnih novinara Hrvatske #DANH ove godine po prvi puta organizira nacionalni izbor traktor... Pročitaj cijelu bilješku »

Pozivamo Vas da sudjelujete u stručnoj raspravi o dokumentu Svjetske banke pod nazivom Stanje sektora i analiza javnih izdataka za poljoprivredu i ruralni razvoj koji je nedavno objavljen na internetskim stranicama Ministarstva poljoprivrede www.poljoprivreda2020.hr Skup će se održati u četvrtak 29.... Pročitaj cijelu bilješku »

Okrugli stol: Europarlamentarci i poljoprivreda

U nedjelju 26. svibnja održat će se izbori za Europski parlament 2019. godine. Kako bi šira javnost doznala koje će ciljeve i program kandidati za Europski parlament zast...

Pročitaj cijelu bilješku

Naša kolegica Katja Šimac osvojila je nagradu zlatno pero za medijski doprinos na ovogodišnjim Danim... Pročitaj cijelu bilješku »

@kasimac

Upravo smo se vratili iz Italije gdje je i naš predstavnik imao priliku vidjeti kako susjedi rade na... Pročitaj cijelu bilješku »

U Požegi se održava 2. CroVin, dvodnevna manifestacija vinogradara i vinara Hrvatske

Nova uprava ENAJ-a okupila se proteklog vikenda u Belgiji na brojne teme budućeg djelovanja. Više mo... Pročitaj cijelu bilješku »

Evo priloga Agrosvijet Katje Šimac na temu izazova novog Zakona o poljoprivrednom zemljištu, a na te... Pročitaj cijelu bilješku »

U organizaciji našeg društva (DANH) jučer u Novinarskom domu u Zagrebu održan je okrugli stol na tem... Pročitaj cijelu bilješku »