Temeljem ove situacije, primorani smo otkazati planirani posjet naših kolega europskih agrarnih novi... Pročitaj cijelu bilješku »


Low-budget press trip to Split, Croatia has been cancelled

The Croatian Association of Agricultural Journalists (DANH) has announced that its low-budget press trip to

enaj.eu

Poštovani prijatelji, unatoč opsežnim pripremama i uloženom velikom trudu, a sukladno preporuci Naci... Pročitaj cijelu bilješku »

Danas je na adresu #DANH-a stigla vijest kako je kandidatura koju je predsjednik Martin Vuković predao prošle godine na kongresu #IFAJ-a u SAD-u,
i kojom Hrvatska kandidira za domaćinstvo svjetskog kongresa agrarnih novinara, usvojena i da će Hrvatska ugostiti kolege 2026. godine

Sretan Božić i nova godina!

Društvo agrarnih novinara Hrvatske poziva vas na proglašenje najboljih hrvatskih poljoprivrednika u proizvodnji kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka, pšenice, soje i uljane repice, najboljih tovljača svinja i junadi te proizvođača vina. Svečano proglašenje održat će se u sklopu sajma CroAgro u Kongresn... Pročitaj cijelu bilješku »

Učinci i posljedice Zakona o poljoprivrednom zemljištu naziv je rasprave koju Društvo agrarnih novin... Pročitaj cijelu bilješku »

Društvo agrarnih novinara Hrvatske #DANH ove godine po prvi puta organizira nacionalni izbor traktor... Pročitaj cijelu bilješku »

Pozivamo Vas da sudjelujete u stručnoj raspravi o dokumentu Svjetske banke pod nazivom Stanje sektora i analiza javnih izdataka za poljoprivredu i ruralni razvoj koji je nedavno objavljen na internetskim stranicama Ministarstva poljoprivrede www.poljoprivreda2020.hr Skup će se održati u četvrtak 29.... Pročitaj cijelu bilješku »

Okrugli stol: Europarlamentarci i poljoprivreda

U nedjelju 26. svibnja održat će se izbori za Europski parlament 2019. godine. Kako bi šira javnost doznala koje će ciljeve i program kandidati za Europski parlament zast...

Pročitaj cijelu bilješku

Naša kolegica Katja Šimac osvojila je nagradu zlatno pero za medijski doprinos na ovogodišnjim Danim... Pročitaj cijelu bilješku »

@kasimac

Upravo smo se vratili iz Italije gdje je i naš predstavnik imao priliku vidjeti kako susjedi rade na... Pročitaj cijelu bilješku »

U Požegi se održava 2. CroVin, dvodnevna manifestacija vinogradara i vinara Hrvatske

Nova uprava ENAJ-a okupila se proteklog vikenda u Belgiji na brojne teme budućeg djelovanja. Više mo... Pročitaj cijelu bilješku »

Evo priloga Agrosvijet Katje Šimac na temu izazova novog Zakona o poljoprivrednom zemljištu, a na te... Pročitaj cijelu bilješku »

U organizaciji našeg društva (DANH) jučer u Novinarskom domu u Zagrebu održan je okrugli stol na tem... Pročitaj cijelu bilješku »

Naše kolege Mirta Milas i Martin Vuković primili su vrijedno priznanje 'Zlatno pero' @Sabatina u ime... Pročitaj cijelu bilješku »

Održan je okrugli stol “Budućnost financiranja poljoprivrede u Hrvatskoj u okviru nove Zajedničke po... Pročitaj cijelu bilješku »

Kolegica Katica Šimac napravila je video prilog s nedavno održane skupštine DANH-a

Ovog ljeta naše je društvo po prvi puta organiziralo posjet Hrvatskoj za 20-ak kolega - europskih ag... Pročitaj cijelu bilješku »

Prvog dana sajma u Gudovcu održana je redovna skupština DANH-a. Napravljen je osvrt na učinjeno, iza... Pročitaj cijelu bilješku »